Arhiva vesti
                   
10. Septembar 2019.

OTVOREN KONKURS ZA 8. GENERACIJU MLADIH LIDERA (ROK: 22. SEPTEMBAR 2019)

Konkurs za 8. generaciju programa Mladi lideri je otvoren od 9. do 22. septembra u ponoć.

9. Septembar 2019.

POZIV ZA PROJEKTE PROMOCIJE MEDIJSKE I INFORMACIONE PISMENOSTI NA LOKALNOM NIVOU (ROK: 6. OKTOBAR 2019)

Novosadska novinarska škola upućuje poziv za podnošenje predloga projekata čiji je cilj izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva u Srbiji radi promovisanja praksi i politika medijske i informacione pismenosti na lokalnom nivou.

9. Septembar 2019.

JAVNI POZIV ZA SREDNjE ŠKOLE NA ZAPADNOM BALKANU (ROK: 15. OKTOBAR 2019)

Za sve zainteresovane predstavnike srednjih škola koji imaju ideje za razvoj regionalne saradnje mladih, u EU kutku u Nišu će biti održana prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RCYO).

9. Septembar 2019.

BUJANOVAC OBELEŽIO DAN OSLOBOĐENjA

Bujanovac – “Utepaše mi ga sina mojega. Poteče reka od suze narodske. Za drugog sina ništa ne znajem, on malečak otide da se tepa u brigadu na Skopsku Crnu goru. Treće mi dete, ćerka, otide ona na Preševo.

6. Septembar 2019.

OBJAVLjENI JAVNI KONKURSI ZA PROGRAME I PROJEKTE OD JAVNOG INTERESA U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORA (ROK: 19. SEPTEMBAR 2019)

Ministarstvo omladine i sporta je raspisalo javne konkurse za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora:

6. Septembar 2019.

OTVOREN KONKURS ZA PETI BEZBEDNOSNI SEMINAR ZA MLADE LIDERE (ROK: 20. SEPTEMBAR 2019)

Centar za međunarodne i bezbednosne poslove (ISAC fond) je raspisao konkurs za peti Bezbednosni seminar za mlade lidere . Seminar je namenjen studentima osnovnih, master ili doktorskih studija i mladim profesionalcima zainteresovanim da bolje razumeju bezbednosne aspekte okruženja kojeg su i sami deo.

5. Septembar 2019.

TRENING ZA ORGANIZACIONI RAZVOJ ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA (ROK: 10. SEPTEMBAR 2019)

Resurs centar za organizacije civilnog društva (RC) u Srbiji je raspisao poziv za Trening za organizacioni razvoj civilnog društva namenjen predstavnicima organizacija koji žele da nauče osnove u funcionisanju udruženja u Srbiji.

5. Septembar 2019.

OBJAVLjEN ALTERNATIVNI IZVEŠTAJ O POLOŽAJU I POTREBAMA MLADIH U REPUBLICI SRBIJI ZA 2019. GODINU

Krovna organizacija mladih Srbije je objavila novi Alternativni izveštaj o položaju i potrebama mladih u Republici Srbiji za 2019. godinu.

5. Septembar 2019.

STANKOVIĆ URUČIO ŠKOLSKI PRIBOR I RANČEVE PRVACIMA U ŽBEVCU I LUČANU

Bujanovac – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković podelio je besplatan školski pribor i rančeve đacima prvacima u školama „Dragomir Trajković“ u Žbevcu i „Sami Frašeri“ u Lučanu.

4. Septembar 2019.

NAGRADNI KONKURS „MOST RAZUMEVANjA – MEĐUGENERACIJSKA SOLIDARNOST“ (ROK: 20.SEPTEMBAR 2019)

Povodom obeležavanja 1. oktobra, Međunarodnog dana starijih osoba, Poverenik za zaštitu ravnopravnosti je raspisao konkurs za najbolji literarni rad, likovni rad i fotografiju na temu „Most razumevanja – međugeneracijska solidarnost“.

«Претходна страна   Следећа страна»