Arhiva vesti
                   
4. Septembar 2019.

ŠKOLA LjUDSKIH PRAVA ZA MLADE (ROK: 19. SEPTEMBAR 2019)

Škola ljudskih prava za mlade, koju organizuje Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, u partnerstvu sa Inicijativom mladih za ljudska prava, će se održati u Beogradu od 27. septembra do 2. oktobra 2019. godine.

4. Septembar 2019.

ELEKTRONSKA PRIJAVA FIRMARINA

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije saopštila je da je od 2. septembra, putem portala lokalnih poreskih administracija, omogućena elektronska prijava za utvrđivanje komunalne takse za isticanje firme na poslovnom prostoru (firmarine).

4. Septembar 2019.

NAJSIROMAŠNIJIMA U BUJANOVCU DODELjENI PAKETI POMOĆI

Bujanovac – U opštini Bujanovac je oko tri i po hiljade siromašnih građana. Za socijalno najugroženije porodice u seoskim sredinama Ministarstvo za rad obezbedilo je pakete hrane i higijene. Pomoć dele radnici Crvenog krsta u Bujanovcu.

4. Septembar 2019.

PRVAKE U OSNOVNOJ ŠKOLI “BRANKO RADIČEVIĆ” SAČEKALI STARIJI DRUGARI I NOVI DIREKTOR

Bujanovac – Bujanovačka Osnovna škola „Branko Radičević od ponedeljka je bogatija za 105 dečaka i devojčica, koji su svečano, u prisustvu svojih roditelja i nastavnika, postali đaci prvaci.

4. Septembar 2019.

FABRIKA VODE ČIJI RADNICI DESETI PUT DOBROVOLjNO DAJU KRV

Bujanovac – Fabrika za proizvodnju vode i bezalkoholnih pića "Bi voda" u Rakovcu kod Bujanovca postoji skoro dve decenije, radi u okviru kompanije "Jumko" i zapošljava 100 ljudi. Uspešno posluje, proizvodi više vrsta sokova, i društveno je odgovorna kompanija. Rukovodstvo i radnici organizovali su desetu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

3. Septembar 2019.

KONKURS ZA OMLADINSKE VOLONTERSKE PROJEKTE „ŠTA NAM TEŠKO“ (ROK: 25.9.2019)

U okviru programa MLADI SU ZAKON, 26. avgusta 2019. godine objavljen je prvi krug konkursa „Šta nam teškoˮ kroz koji će biti podržano 135 #ŠtaNamTeško akcija iznosom od 20.000 do 48.000 dinara po projektu, a ukupno sa čak 6,5 miliona dinara.

3. Septembar 2019.

USVOJEN NOVI OKVIR DIGITALNIH KOMPETENCIJA NASTAVNIKA

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa Zavodom za unapređivanja obrazovanja i vaspitanja i Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, objavilo je novi Okvir digitalnih kompetencija – Nastavnik za digitalno doba 2019.

3. Septembar 2019.

OBJAVLjENA ODLUKA O RASPODELI SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA NACIONALNE MANjINE

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave objavilo je Odluku o raspodeli sredstava iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine za programe i projekte iz oblasti kulture u 2019. godini.

2. Septembar 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 02.09.2019.

Pozivamo vas da u sredu 04. septembra, medijski pratite dodelu besplatnog školskog pribora i rančeva đacima prvacima koje je i ove godine obezbedilo Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

2. Septembar 2019.

MINISTAR UDOVIČIĆ U MEDVEĐI: DA POBOLjŠAMO USLOVE MLADIMA

Medveđa – Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić obišao je opštinu Medveđa, gde je fudbalskom i košarkaškom klubu Jablanica donirao opremu, obišao sportske terene i razgovarao s predstavnicima vlasti saradnji na unapređenju sistema sporta i omladinske politike.

«Претходна страна   Следећа страна»