Arhiva vesti
                   
16. Septembar 2019.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA KOJI SE FINANSIRAJU U OKVIRU PROGRAMA RASPODELE INVESTICIONIH SREDSTAVA (ROK: 15. OKTOBAR 2019)

Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja je započelo odgovarajuće pripremne aktivnosti za izradu Programa raspodele investicionih sredstava Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za budžetsku 2020. godinu...

16. Septembar 2019.

CENTAR MODERNIH VEŠTINA (CMV) OTVORIO PRIJAVE ZA PROJEKAT „MLADI PROTIV NASILjA PREMA ŽENAMA” (ROK: 22. SEPTEMBAR 2019)

Centar modernih veština (CMV) je otvario prijave za projekat „Mladi protiv nasilja prema ženama”. Projekat je namenjen srednjoškolcima iz Šapca, Paraćina, Kikinde i Beograda (opština Stari Grad), kao i svim drugim srednjoškolcima koji dele vrednosti ravnopravnosti i nenasilja.

13. Septembar 2019.

USKORO PROGRAM VLADE REPUBLIKE SRBIJE O PODRŠCI ZA ZAPOČINjANjE BIZNISA

Beograd - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je izjavio da je važno spajati mlade inovativne kompanije s velikom industrijom i najavio da će uskoro početi program Vlade Srbije o podršci osobama koje započinju biznis.

13. Septembar 2019.

OPENS FUNDCON: NACIONALNI FANDREJZING KONGRES (ROK: 19. SEPTEMBAR 2019)

Omladinska prestonica Evrope Novi Sad - OPENS poziva sve zainteresovane da učestvuju na Nacionalnom fandrejzing kongresu koji će se održati od 20. do 22. septembra 2019. godine u Novom Sadu.

13. Septembar 2019.

BESPLATNE RADIONICE PEVANjA I SVIRANjA GITARE I BUBNjEVA U NIŠU (ROK: 29. SEPTEMBAR 2019)

Niš - U Nišu se organizuju besplatne muzičke radionice za mlade od 18 do 30 godina, a zainteresovani mogu da se prijave i nauče ili usavrše pevanje, kao i sviranje gitare i bubnjeva, do 29. septembra. 

12. Septembar 2019.

POZIV ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA PAKETE PODRŠKE OPŠTINSKIM I GRADSKIM UPRAVAMA (ROK: 10. OKTOBAR 2019)

U okviru realizacije druge faze projekta “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi”, koji u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština, sprovodi Savet Evrope, a zajednički finansiraju Evropska unija i Saveta Evrope, raspisuje se:

12. Septembar 2019.

MALIM I SREDNjIM PREDUZEĆIMA DOSTUPNO 740 MILIONA EVRA KREDITA

Malim i srednjim preduzećima u Srbiji će biti dostupno više od 740 miliona evra povoljnih kredita u narednom periodu u okviru programa Evropske unije za konkurentnost malih i srednjih preduzeća COSME...

11. Septembar 2019.

PODRŠKA GRAĐANSKOM AKTIVIZMU U ZAJEDNICI (ROK: 6. NOVEMBAR 2019)

Podrška građanskom aktivizmu u zajednici je projekat koji finansira Velika Britanija sa ciljem pružanja podrške za 30 udruženja građana i neformalnih grupa iz različitih okruga Srbije kako bi se unapredile njihove veštine iz oblasti javnog zagovaranja i aktivnog uključivanja građana u rešavanje pitanja od javnog interesa u njihovim lokalnim zajednicama.

 

11. Septembar 2019.

OBJAVLjEN GODIŠNjI IZVEŠTAJ O REALIZACIJI AKCIONOG PLANA ZA SPROVOĐENjE STRATEGIJE RAZVOJA OBRAZOVANjA U SRBIJI DO 2020. GODINE

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavilo je novi Godišnji izveštaj o realizaciji Akcionog plana za sprovođenje Strategije razvoja obrazovanja u Srbiji do 2020. godine.

10. Septembar 2019.

POZIV ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA PAKETE PODRŠKE (ROK: 8. OKTOBAR 2019)

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) je raspisala poziv za podnošenje prijava za pakete podrške:

«Претходна страна   Следећа страна»