Arhiva vesti
                   
11. April 2019.

SKGO: ŽIVOTNA SREDINA, OD POLITIKE DO IMPLEMENTACIJE

Beograd, Medveđa – Ministarstvo zaštite životne sredine i Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) su uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, organizovali zajedničku konferenciju pod nazivom “Poglavlje 27-životna sredina: od politike do implementacije”, koja je održana u beogradskom Sava Centru.

11. April 2019.

NjEGOVI STIHOVI LOME I NAJTVRĐA SRCA

Bujanovc – Pesnik Miroslav Veličković (31) iz Levosoja kod Bujanovca jednu od svojih pesama napisao je u slavu srpskog sela. Miroslav je, kako sam kaže, napisao više od 200 namenskih tekstova za poznanike, pregršt pesama, stihova o ljubavi, prijateljstvu, alkoholu, kocki, životu, kao i nekoliko patriotskih pesama.

11. April 2019.

JAVNI POZIV ZA BESPLATNI MONITORING ZA MIKRO, MALA I SREDNjA PREDUZEĆA

Raspisan je javni poziv za besplatnu mentoring uslugu za mikro, mala i srednja preuzeća, preduzetnike, klastere i zadruge kroz učešće u Programu standardizovanog seta usluga za MMSPP Ministarstva privrede Republike Srbije, koji realizuje Razvojna agencija Srbije (RAS). Javni poziv  je otvoren do 1. juna 2019. godine.

11. April 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE SEKTORIMA PRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE (11.04.2019)

Sprovođenjem Programa podrške sektorima prerađivačke industrije, Razvojna agencija Srbije unapređuje poslovni ambijent i povećava konkurentnost MMSP u okviru sektora prerađivačke industrije grupisane u četri oblasti i to...

10. April 2019.

OTVOREN KONKURS ZA IZBOR NAJBOLjIH STUDENTSKIH RADOVA O EU

Ministarstvo za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisalo je nagradni konkurs za izbor najboljih individualnih studentskih radova o evropskoj integraciji i procesu pristupanja naše zemlje Evropskoj uniji.

10. April 2019.

RASPISAN KONKURS ZA UČENIKE SREDNjIH ŠKOLA ZA POSTIGNUTE USPEHE NA TAKMIČENjIMA

Fond za mlade talente Republike Srbije je raspisao konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2018. godine.

10. April 2019.

PAMETNE TABLE U ŠKOLAMA U MEDVEĐI

Medveđa – Opština Medveđa je jedna od retkih, a možda i jedina opština u Srbiji koja je za sve svoje škole i u varošici i na seoskom podrčju nabavila intaraktivne table. Učenicima su na ovaj način dobili savremeniju i zanimljiviju nastavu, a građani Medveđe mogli bi da dobiju i nova radna mesta.

9. April 2019.

PROGRAM RANOG RAZVOJA

Program ranog razvoja Fonda za inovacionu delatnost je namenjen mladim preduzećima koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Program je osmišljen sa namerom da podrži opstanak preduzeća...

9. April 2019.

MEDIA JAM HAKATON @IMPACT HUB

USAID projekat jačanja okruženja za održivost medija u Srbiji i Impact Hub, pozivaju vas na Media Jam Hakaton!

9. April 2019.

MITROVIĆI SE IZ SOBICE OD 12 KVADRATA PRESELILI U SVOJU NOVU KUĆU, A MAJKA TRI ĆERKE JE DOBILA I POSAO

Bujanovc – Jelena Mitrović (32), samohrana majka iz sela Rakovac kod Bujanovca, celog života će pamtiti kraj prošle i početak ove godine.

«Претходна страна   Следећа страна»