Arhiva vesti
                   
9. April 2019.

I BUJANOVČANI NA MARATONU U BEČU

Bujanovac – Vranjski maratonac, Kristijan Stošić osvojio je 26. mesto (sa rezultatom 2:27) na maratonu koji je održan u Beču.

9. April 2019.

LEKARI NA TRGU MERILI PRITISAK I ŠEĆER GRAĐANIMA

Bujanovac – Povodom Svetskog dana zdravlja (7. april) na gradskom trgu u Bujanovcu lekarska ekipa bujanovačkog Doma zdravlja građanima merila je pritisak i šećer u krvi.

9. April 2019.

ROMI U BUJANOVCU NA SVOJ DAN NEMAJU MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLjE

Bujanovac – Jedini odbornik iz romske zajednice u bujanovačkoj skupštini, Kenan Rašitović, smatra da na integraciji Roma u društvo nije urađeno gotovo ništa, pogotovo po pitanju zapošljavanja.

8. April 2019.

KONKURS NLB ORGANIK

NLB Banka Beograd je objavila konkurs NLB Organik.  Konkurs je otvoren do 20. maja 2019. godine, a pravo učešća imaju individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani...

8. April 2019.

KONKURIŠITE KAO NOVINAR - OMLADINSKI GLOBALNI FORUM 2019, AMSTERDAM

Omladinski međunarodni pokret zvanično poziva novinare i mlade medijske entuzijaste da se prijave za Omladinski globalni forum, koji će se održati od 2. do 6. decembra u Amsterdamu, Holandija. Krajnji rok za prijavnjivanje je 15. april.

8. April 2019.

SRPSKE BAJKERKE PROMOVIŠU BORBU PROTIV KARCINOMA

Preševo – Srpske motoristkinje preuzele su žensku međunarodnu moto-štafetu, na graničnom prelazu Preševo, koja je krenula iz Velike Britanije.

8. April 2019.

PRIPREME ZA POČETAK SEZONE U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa – Pred sam početak turističke sezone u Sijarinskoj Banji uveliko se radi na obogaćivanju sadržaja u ovoj mesnoj zajednici, inače glavnom turističkom potencijalu u Medveđi.

8. April 2019.

I BENI IZ KK „PLAY 017“ U ITALIJI

Bujanovac – Bernard Beni Morina, jedan od najtalentovanijih košarkaša KK „Play 017“ (Plej 017), treći je igrač koji u poslednjih nekoliko meseci iz Bujanovca nastavlja karijeru u Italiji.

5. April 2019.

JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANjE REALIZACIJE PROJEKATA IZGRADNjE SISTEMA UPRAVLjANjA OTPADOM

Ministarstvo zaštite životne sredine je raspisalo javni konkurs za dodelu sredstava Zelenog fonda u 2019. godini radi ptužanja podrške u realizaciji projekata izgradnje sistema upravljanja otpadom.

5. April 2019.

JAVNI POZIV ZA SPROVOĐENjE STANDARDIZOVANE USLUGE MENTORING

Razvojna agencija Srbije je raspisala javni poziv za sprovođenje standardizovane usluge mentoring. Javni poziv za sprovođenje standardizovane usluge mentoringa objavljuje se u skladu sa Programom Ministarstva privrede...

«Претходна страна   Следећа страна»