Arhiva vesti
                   
16. April 2019.

OBEZBEĐEN NOVAC ZA NASTAVAK RADA NARODNE KUHINjE

Bujanovac – Za funkcionisanje Narodne kuhinje u Bujanovcu obezbeđeno je 8,5 miliona dinara iz republičkog budžeta za funkcionisanje u narednom ciklusu od 9 meseci.

15. April 2019.

KONKURS ZA PROJEKTE SAMOZAPOŠLjAVANjA DO 22. APRILA

Beograd - Građani sa evidencije nezaposlenih mogu do 22. aprila da podnesu zahtev, biznis plan i neophodnu dokumentaciju na konkurs za projekte samozapošljavanja, rekao je Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje.

15. April 2019.

POČINjE PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA SUBVENCIJE PČELARIMA

Podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela počinje danas i trajaće do 31. maja ove godine. Podsticaji se ostvaruju u iznosu od 720 dinara po košnici pčela.

15. April 2019.

OBUKA ZA MLADE NOVINARE I NOVINARKE U BRISELU (ROK: 15.07.2019)

Evropska komisija je otvorila konkurs za mlade novinare i novinarke koji izveštavaju o regionalnoj saradnji u okviru programa Youth4Regions.

15. April 2019.

MALI GLUMCI VELIKOG SRCA NASTAVLjAJU DA POMAŽU DRUGARICI IZ RAZREDA

Medveđa – Učenici četvrtog razreda Osnovne škole „Josif Kostić“ iz Leskovca, ponovo su juče pokazali svoju humanost izvođenjem još jedne pozorišne predstave „Nemušti jezik“ pred punom salom u Kulturnom centru u Medveđi, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun drugarice kojoj je neophodna pomoć i kojoj žele da pokažu koliko im znači.

15. April 2019.

SARADNjA JABLANIČKOG I PČINjSKOG OKRUGA SA SKOPLjEM I SEVEROZAPADNOM REGIJOM SEVERNOM MAKEDONIJOM

Preševo, Bujanovac, Medveđa – U okviru projekta “Partnerstvo i izgradnja kapaciteta put do održivog razvoja” Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga u Skoplju organizovao je radionicu za identifikaciju i pripremu zajedničkih koncepata projekata.

12. April 2019.

VREME JE ZA LETNjU PRAKSU U SEKTORU VOĆA I POVRĆA!

Otvoren je konkurs za radne prakse u okviru projekta Radne prakse za produktivnost i konkurentnost: ka održivom modelu prakse za podršku srpskim kompanijama iz sektora voća i povrća, koji Udruženje Youth for Impact sprovodi uz podršku USAID – ovog Projekta za konkurentnu privredu.

12. April 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROGRAMU PODRŠKE INTERNACIONALIZACIJI MSP KROZ INDIVIDUALNO UČEŠĆE NA MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA U INOSTRANSTVU

Razvojna agencija Srbije (u daljem tekstu: RAS) kroz Program podrške internacionalizaciji MSP kroz individualno učešće na međunarodnim sajmovima u inostranstvu, obezbeđuje institucionalnu podršku...

12. April 2019.

OBELEŽEN DAN ZAŠTITE PRIRODE U PARKU PRIRODE „RADAN“

Medveđa – U Vizitorskom centru „Teodora“ kod arheološkog nalazišta Caričin grad je prikazan film „Radan“ koji otkriva sve lepote ove planine a učesnici događaja su sa vodičima obišli Park prirode „Radan“ – Caričin grad (Justiniana Prima), Ripi vode i Prolom banju.

11. April 2019.

POČELO MONTIRANjE TRANSFER STANICE

Bujanovac – Montiranje opreme na transfer stanici na gradskoj deponiji, započeto u ponedeljak, trebalo bi da bude završeno za 20 dana, nakon čega će uslediti radovi na priključcima za vodu i struju.

«Претходна страна   Следећа страна»