Arhiva vesti
                   
13. Juli 2018.

TRI NOVA PROJEKTA OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – Nebojša Jakšić, direktor Kulturnog centra u Medveđi, je sa Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije potpisao ugovore o sufinansiranju tri projekta u oblasti kulture, čija je ukupna vrednost 1.350.000,00 dinara.

12. Juli 2018.

OBUKA ZA MLADE NOVINARE U ORGANIZACIJI NIŠKIH „JUŽNIH VESTI

Niš – Urednici i novinari niških „ užnih vesti” organizuju petodnevnu Letnju školu za mlade novinare, koji će u periodu od 30. jula do 3. avgusta moći da slušaju predavanja i da teorijska znanja primene u praksi kroz rad u posebno formiranoj redakciji.

12. Juli 2018.

NASTAVAK REKONSTRUKCIJE PUTA MEDVEĐA – LEBANE

Medveđa – Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, se u Beogradu sastao sa Zoranom Stojisavljevićem. izvršnim direktorom Sektora za održavanje državnih puteva.

11. Juli 2018.

U BEOGRADU ODRŽANA KONFERENCIJA „SRBI I ALBANCI – KOJIM PUTEM DALjE“

Beograd – Međunarodna konferencija „Srbi i Albanci – kojim putem dalje“, u organizaciji agencije Tanjug i albanske agencije ATA, završena je juče posle podne zaključkom da Srbi i Albanci nisu neprijateljski narodi.

11. Juli 2018.

DODELjENE NAGRADE „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“ ZA PODRUČJE JABLANIČKOG I PČINjSKOG OKRUGA

Leskovac - U Leskovcu su dodeljena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“za područje Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Među nagrađenima su doktor Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo Bujanovac i Medveđu, opština Vladičin Han...

11. Juli 2018.

DONACIJA ZA PRIPREMU MODERNIZACIJE PRUGE

Beograd – Investicioni okvir za Zapadni Balkan će sa pet i po miliona evra bespovratnih sredstava podržati izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju obilazne pruge oko Niša i modernizaciju pruge Niš-Preševo-granica sa Makedonijom...

10. Juli 2018.

ODRŽANA „KOSIDBA NA MAROVCU“

Medveđa - Kao i svake godine, u selu Marovcu je održana tradicionalna turističko i kulturno – sportska manifestacija „Kosidba na Marovcu“.

10. Juli 2018.

KONKURS „SAZNALI NA SEMINARU I PRIMENILI U PRAKSI 2018“(ROK: 15.10.2018)

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV) – Centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju je raspisao osmi Konkurs „Saznali na seminaru i primenili u praksi 2018”.

9. Juli 2018.

TESTIRANjE NA MALOJ MATURI KOREKTNO SPROVEDENO

Vranje, Leskovac - Ministar prosvete Mladen Šarčević je izjavio da novi rezultati pokazuju da je završni ispit u četiri školske uprave, koje pokrivaju Pčinjski, Jablanički i Raški okrug, kao i Kosovo i Metohiju, sproveden korektno i da ozbiljnih nepravilnosti nije bilo, tako da neće biti ni smene direktora škola i načelnika školskih uprava u tim okruzima.

9. Juli 2018.

SUBNOR U BUJANOVCU SE SEĆA HEROJA ČIJA JE SPOMEN PLOČA NA DOMU KULTURE

Bujanovac - SUBNOR Bujanovac je i ovog jula odao poštu zaboravljenim herojima koji su položili živote za oslobođenje ovog kraja u Drugom sveetskom ratu.

«Претходна страна   Следећа страна»