Arhiva vesti
                   
9. Juli 2018.

OTVOREN DRUGI POZIV U OKVIRU PROGRAMA EVROPA ZA GRAĐANE I GRAĐANKE: BRATIMLjENjE GRADOVA I MREŽE GRADOVA

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, kao Nacionalna kontakt tačka za EU Program „Evropa za građane i građanke," je obavestila sve zainteresovane učesnike da je otvoren drugi godišnji poziv za podnošenje predloga projekata...

6. Juli 2018.

OPŠTINA BUJANOVAC OBJAVILA REZULTATE MEDIJSKOG KONKURSA

Bujanovac - Na sajtu Opštine Bujanovac (www.bujanovac.co.rs ) je objavljena  odluka o raspodeli novca za medijske projekte u 2018. godini.

6. Juli 2018.

ZA PRVAKE I ODLIKAŠE BESPLATNO KUPANjE NA BAZENIMA

Medveđa – Lokalna samouprava  Medveđe je odlučila da će se 290 odličnih učenika sa teritorije opštine Medveđa i 72 učenika koji su završila prvi razred osnovne škole  ove sezone kupati besplatno na bazenima u Sijarinskoj Banji.

6. Juli 2018.

OTVOREN KONKURS ZA IZBOR RODNO NAJSENZITIVNIJE KOMPANIJE U SRBIJI (ROK: 1.10.2018)

Pod pokroviteljstvom Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije je otvoren konkurs za izbor rodno najsenzitivnije kompanije u Srbiji.

5. Juli 2018.

VRANjSKA POLICIJA ORGANIZUJE „DAN OTVORENIH VRATA“

Bujanovac, Vranje – U sklopu saradnje MUP-a Republike Srbije i Misije OEBS u Srbiji, Policijska uprava u Vranju organizuje „Dan otvorenih vrata“ sa ciljem informisanja građana i potencijalnih kandidata u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.

5. Juli 2018.

NSZ: LAKŠE DO POSLA POSLE IT OBUKE

Bujanovac, Vranje - Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) je najavila da će organizovati obuku,koja će nezaposlenima obezbediti „neophodna znanja i veštine za rad u sektoru informacionih tehnologija (IT), prenosi  Vranje Njuz.

4. Juli 2018.

ZBOG MALE MATURE SMENA NAČELNIKA ŠKOLSKIH UPRAVA

Beograd - Koncept male mature će u potpunosti biti promenjen, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević i dodao da je u dva okruga bilo nepravilnosti na završnom ispitu, te da će u njima biti smenjeni svi odgovorni, počev od načelnika školskih uprava.

4. Juli 2018.

„VOJNI LEKAR NA SELU” PRUŽIO POMOĆ MEŠTANIMA ZARBINCA

Bujanovac – Crveni krst Bujanovac je, u saradnji sa 4. Brigadom kopnene Vojske Srbije iz Vranja, sproveo akciju „Vojni lekar na selu” u selu Zarbince.

4. Juli 2018.

KONKURS ZA OSTVARIVANjE PODSTICAJA ZA PODRŠKU PROGRAMIMA KOJI SE ODNOSE NA DIVERSIFIKACIJU DOHOTKA I UNAPREĐENjE KVALITETA ŽIVOTA

Beograd - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2018. godini.

4. Juli 2018.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE ZA PODRŠKU INVESTICIJAMA ZA NABAVKU NOVIH MAŠINA I OPREME ZA PRIMARNU STOČARSKU PROIZVODNjU U 2018. GODINI

Beograd - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo javni poziv za podršku investicijama za nabavku novih mašina i opreme za primarnu stočarsku proizvodnju u 2018. godini.

«Претходна страна   Следећа страна»