Arhiva vesti
                   
10. Mart 2017.

U SUBOTU PRVO IZVLAČENjE NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI”

Preševo, Bujanovac, Medveđa  – Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu saopštilo je da je više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje su građani poslali za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, preneto iz glavnog poštanskog centra u Zemunu u Studio 8 RTS-a u Košutnjaku, gde će 11. marta biti izvučene prve nagrade.

10. Mart 2017.

CRVENI KRST I VOJSKA POMAŽU MEŠTANIMA NOVOG SELA

Bujanovac –  Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa 4.brigadom Vojske Srbije , je organizovao akciju „Vojni lekar na selu”. Lekarski pregledi lokalnog stanovništva  obavljeni su u Novom Selu, u Mesnoj zajednici Biljača, u bujanovačkoj opštini.

10. Mart 2017.

DAN OŠ „BRANKO RADIČEVIĆ“: KAD BI KLUPE PROGOVORILE

Bujanovac – U osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu počele su pripreme za obeležavanje Dana škole, 28. marta, koji će biti proslavljen tri dana ranije. Direktorka škole Gordana Zlatković kaže da su praznični programski sadržaji već osmišljeni.

10. Mart 2017.

KONKURS AMBASADE REPUBLIKE POLjSKE „MALI GRANTOVI 2017” – PRIJEM PROJEKTNIH PRIJAVA

Ambasada Republike Poljske u Srbiji obaveštava da je otvoren ovogodišnji konkurs „Mali grantovi 2017” koji se finansira iz budžeta Republike Poljske. Za finansiranje projekata mogu konkurisati: nevladine organizacije, ustanove od javnog značaja, administracija na centralnom i lokalnom nivou i verske misije i verski  motivisane organizacije.

9. Mart 2017.

OSMI MART U BUJANOVAČKOM VRTIĆU

Bujanovac - Mališani  iz dečijeg vrtića  „Naša radost” u Bujanovcu juče su svojim prigodnim programom čestali praznik svojim majkama, bakama i tetkama. Ideja praznika je bila da svi daju svoj doprinos ukidanju diskriminacije žena u teoriji i praksi, ali i apel vlastima da politika koja se vodi bude u skladu sa potrebama žena.

9. Mart 2017.

EU I VLADA ŠVAJCARSKA FINANSIRAJU ZAVRŠETAK IZGRADNjE CENTRA ZA DIJALIZU U LEBANU

Medveđa, Lebane - U Lebanu su počeli radovi na završetku Centra za dijalizu pri Domu zdravlja, koji je od izuzetnog značaja za bubrežne bolesnike ne samo iz ove opštine, već i susednih Medveđe i Bojnika.

9. Mart 2017.

MEDVEĐA: VREDNI MALIŠANI DEČJEG VRTIĆA „MLADOST“

Medveđa - Mališani dečjeg vrtića „Mladost“ iz Medveđe bili su proteklih dana vredni i zajedno sa svojim vaspitačima pravili  su poklone iznenađenja za svoje mame, bake i tetke, kako bi im ulepšali jučerašnji praznik.

8. Mart 2017.

STANKOVIĆ: POSETA PREDSEDNIKA ALBANIJE, NIŠANIJA BEZ TENZIJA

Predsednik Albanije, Bujar Nišani, posetio je Bujanovac i Preševo, a u Srbiju je došao na poziv predsednika opštine Bujanovac, Šaipa Kamberija. Predsednika Albanije je u ime Vlade Republike Srbije dočekao na administrativnom prelazu Končulj kod Bujanovca predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković.

6. Mart 2017.

LjULjZIM RAŠITI, PREDSTAVNIK PRIVREDNE KOMORE SRBIJE U BUJANOVCU

Bujanovac – Privredna komora Srbije (PKS) izabrala je Ljuljzima Rašitija za svog predstavnika u Bujanovcu. Rašiti je na svom Fejsbuk profilu napisao da će biti zadužen za organizaciju preduzeća u opštini Bujanovac u cilju unapređenja međusobne saradnje i njihovog nastupa na regionalnom tržištu.

6. Mart 2017.

U PREŠEVU PRIKUPLjENO 50 JEDINICA KRVI

Preševo - U prostorijama policijske stanice Preševo, u organizaciji Sindikata srpske policije, Humanitarnog udruzenja „KOCE ZAUVEK” i „HU u srcu,” organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi, tokom koje je prikupljeno 50 jedinica krvi.

«Претходна страна   Следећа страна»