Arhiva vesti
                   

KONKURS AMBASADE REPUBLIKE POLjSKE „MALI GRANTOVI 2017” – PRIJEM PROJEKTNIH PRIJAVA

10. Mart 2017.

Ambasada Republike Poljske u Srbiji obaveštava da je otvoren ovogodišnji konkurs „Mali grantovi 2017” koji se finansira iz budžeta Republike Poljske.

Za finansiranje projekata mogu konkurisati: nevladine organizacije, ustanove od javnog značaja, administracija na centralnom i lokalnom nivou i verske misije i verski  motivisane organizacije.

Projekti u okviru „Malih grantova” treba da doprinesu poboljšanju uslova za razvoj i jačanje potencijala određene zajednice. Projekat treba da pokaže kakav će uticaj imati na korisnke, kao i da bude kompletno realizovan (uključujući i monitoring predstavnika Ambasade Republike Poljske u Srbiji) do 31. decembra 2017. godine. Rezultati projekta treba da budu održivi i nakon završetka projekta. Svi projekti treba da doprinose realizaciji četiri tematska prioriteta: ljudski kapital, preduzetništvo i privatni sektor, održiva poljoprivreda i razvoj ruralnih područja i zaštita životne sredine.

Kontakt osoba za sva dodatna pitanja je:
Adriana Vitezović
Viši referent za razvojnu pomoć i kulturu
+381 11 2065 333
adriana.vitezovic@msz.gov.pl

Krajnji rok za podnošenje projektnih prijava je 3. aprila 2017. godine.

Prijavni formular i dodatne informacije o konkursu dostupne su na http://www.belgrad.msz.gov.pl/sr/dogaaji/konkurs__mali_grantovi_2017____prijem_projektnih_prijava;jsessionid=1226CCE5E1D10CCB0CBF44C1259AF83F.cmsap5p

Izvor: Ambasada Republike Poljske u Srbiji i Koordinaciono telo