Arhiva vesti
                   
22. Februar 2017.

CESID: STANOVNICI MEDVEĐE MANjE UČESTVUJU U DONOŠENjU ODLUKA U ODNOSU NA DRUGE OPŠTINE

Medveđa - Istraživanje koje je sproveo CESID, uz podršku Evropske Unije, pokazuje da je nivo građanske participacije u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa znatno niži u odnosu na prosek u Republici Srbiji.

22. Februar 2017.

ANA BRNABIĆ:”NEKIM LOKALNIM SAMOUPRAVAMA BIĆE DOZVOLjENO DA ZAPOŠLjAVAJU NOVE LjUDE”

Beograd - Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić ocenila je da trenutno nema viška zaposlenih u državnoj upravi i da će nekim lokalnim samoupravama biti dozvoljeno da zapošljavaju nove ljude.

22. Februar 2017.

NOVINE U ZAKONU O FINANSIJSKOJ PODRŠCI PORODICAMA SA DECOM

Beograd - Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom donosi značajne novine, a najznačajnija je ona koja se odnosi na uvećanje iznosa od 50 odsto za decu sa invaliditetom.

22. Februar 2017.

ZA POČETNIKE U POSLOVANjU 500 MILIONA DINARA

Beograd - U cilju pružanja podrške osnivanju i opstanku novih preduzeća, Ministarstvo privrede uputilo je javni poziv nezaposlenim licima, početnicima u poslovanju, ali i privrednicima koji su u početnoj fazi razvoja za dodelu bespovrtanih sredstava za nabavku opreme...

21. Februar 2017.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 21.02.2017.

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa saopštava da je neistinita informacija da će Odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu biti zatvoreno zbog nedostatka sredstava.

21. Februar 2017.

USPEŠAN NASTUP BUJANOVAČKE OŠ „B.RADIČEVIĆ” NA KONCERTU „ORKESTRI I HOROVI NADE”

Bujanovac – U bujanovačkoj osnovnoj školi „Branko Radičević“  oduševljeni su svojim prvim nastupom na koncertu „Orkestri i horovi nade”, koji je preksinoć održan u Domu vojske u Vranju.

21. Februar 2017.

BUJANOVAČKA BANjA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Bujanovac – Specijalna bolnica za rehabilitaciju Bujanovačka Banja biće jedna od  1.100 izlagača, koja će od 23. do 26.  februara predstaviti svoju ponudu na  39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

21. Februar 2017.

POTENCIJALNI INVESTITORI IZ ITALIJE U MEDVEĐI

Medveđa - Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, primio je u svom kabinetu delegaciju iz Italije, čiji članovi su bili zainteresovani za ulaganje i otvaranje tekstilne proizvodnje, odnosno proizvodnog pogona za proizvodnju čarapa u opštini Medveđa.

21. Februar 2017.

VOLONTERSKI IZAZOV: OTVOREN KONKURS ZA VOLONTERSKE AKCIJE (ROK: 15.10.2017)

Volonterski izazov je takmičenje volonterskih akcija realizovanih od strane svih ljudi dobre volje koji žele da naprave pozitivnu promenu u svom okruženju. Misija Izazova je da inspiriše i podstakne ljude sa teritorije Balkana da kreiraju društvene promene kroz proces građanskog angažmana i doživotnog učešcća u volonterskim programima.

20. Februar 2017.

U BUJANOVCU ODRŽAN SAJAM PČELARSTVA

Bujanovac – U Bujanovcu je održan drugi međunarodni seminar pčelarstva pod nazivom,„Pčela ne poznaje granice“, na kojem je prisustvovalo oko 350 pčelara iz Pčinjskog okruga, sa severa Makedonije i Kosovskog Pomoravlja.

«Претходна страна   Следећа страна»