Arhiva vesti
                   
18. Novembar 2016.

„VOJNA AKADEMIJA 3“ 29. NOVEMBRA

Bujanovac – U bioskopskoj sali Doma kulture “Vuk Karadžić” u Bujanovcu 29. novembra 2016. godine biće prikazan najnoviji deo omiljenog filmskog serijala „Vojna akademija 3 – Novi početak”. 19 dana nakon pojave ovog domaćeg ostvarenja u bioskopima Srbije, junaci popularne Vojne akademije stižu na jug Republike. Početak projekcije u bujanovačkom bioskopu najavljen je za 18.20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

18. Novembar 2016.

PRVA NAGRADA ZA FRENKIJEV FILM “BAZEN”

Vranje - Dokumentarni film „Bazen", u režiji Slađana Stojanovića Frenkija i u produkciji dopisništva Radio Televizije Srbije u Vranju, osvojio je prvu nagradu na 9. međunarodnom festivalu dokumentarnog filma "Roma Life" koji je održan u Budimpešti, u Mađarskoj.

18. Novembar 2016.

POKRENI SE ZA POSAO 18.11.2016.

Konkurs za novi, osmi, ciklus nacionalnog donatorskog programa „Pokreni se za posao“, koji sprovodi NVO Eneka, uz podršku kompanije „Filip Moris” u Srbiji, otvoren je 25. oktobra i trajaće do 31. januara naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređenje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije.

17. Novembar 2016.

KOORDINACIONO TELO OBEZBEDILO ŠKOLSKE TORBE I PRIBOR ZA SVE PRVAKE IZ MEDVEĐE

Medveđa – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela posetio je Osnovnu školu „Gornja Jablanica“ i učenicima prvog razreda dodelio školske torbe i pribor koje je obezbedilo Koordinaciono telo. U sklopu ove redovne aktivnosti, Koordinaciono telo je za prvake sa teritorije opštine Medveđa obezbedilo ukupno 86 kompleta pribora i školskih torbi.

17. Novembar 2016.

ASB DONIRAO OPREMLjENE KREVETE PRIHVATNOM CENTRU U PREŠEVU

Preševo - Nemačka organizacija ASB dopremila je u Prihvatni centar za migrante u Preševu i u njemu  postavila 50 kreveta sa dušecima, posteljinom i prekrivačima. Kreveti su donacija Ministarstva spoljnih poslova Nemačke i doprineće da izbeglice i migranti u centru imaju što bolje uslove za boravak tokom zime.

17. Novembar 2016.

UGOVORI O DODELI GRANTOVA U VREDNOSTI OD 50.000 DOLARA

Beograd - Fondacija „Ana i Vlade Divac“ je potpisala ugovore sa šest lokalnih organizacija civilnog društva  o dodeli grantova za jačanje njihovih organizacionih kapaciteta, u ukupnoj vrednosti od 50.000 dolara.

17. Novembar 2016.

PREDSTAVA „LAŽI“ POBEDNIK FESTIVALA ALBANSKE KOMEDIJE U PREŠEVU

Preševo  - Predstava „Laži” osvojila je četiri prve nagrade na tradicionalnom festivalu „Dani albanske komedije” u Preševu. Organizator festivala Afeida Borići je izjavila da su predstavi „Laži”, koju je režirao Kastriot Saćipi, pripale nagrade za najbolju predstavu, režiju i glavnu mušku i sporednu žensku ulogu.

17. Novembar 2016.

VOJNI AVIONI NAD JUGOM SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Vojska Srbije je saopštila da će vojni avioni iz sastva 98. Vazduhoplovne brigade nadletaati južni  deo Srbije tokom naredna dva dana.

16. Novembar 2016.

INFORMACIJA U VEZI JAVNE NABAVKE ŠKOLSKOG PRIBORA I TORBI ZA UČENIKE KOJI POLAZE U PRVI RAZRED OSNOVNIH ŠKOLA U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA ŠKOLSKE 2016./2017. GODINE

I ove godine, organizovana je i sprovedena javna nabavka školskog pribora i školskih torbi (rančeva) za učenike koji polaze u prvi razred osnovnih škola na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa školske 2016./2017. godine.

16. Novembar 2016.

POZIV ZA MEDIJE - 16.11.2016.

Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, boraviće u četvrtak i petak 17. i 18.novembra u opštinama Medveđa i Bujanovac.

Pozivamo vas da u četvrtak 17. novembra u 12 časova i 30 minuta u  Osnovnoj školi „Gornja Jablanica“ prisustvujete dodeli školskog pribora đacima prvacima.

«Претходна страна   Следећа страна»