Arhiva vesti
                   

KOORDINACIONO TELO OBEZBEDILO ŠKOLSKE TORBE I PRIBOR ZA SVE PRVAKE IZ MEDVEĐE

17. Novembar 2016.

Medveđa – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela posetio je Osnovnu školu „Gornja Jablanica“ i učenicima prvog razreda dodelio školske torbe i pribor koje je obezbedilo Koordinaciono telo. U sklopu ove redovne aktivnosti, Koordinaciono telo je za prvake sa teritorije opštine Medveđa obezbedilo ukupno 86 kompleta pribora i školskih torbi.

U znak zahvalnosti, učenici Osnovne škole „ Gornja Jablanica“ priredili su kulturno umetnički program a dodeli pribora prisustvovao je i Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa.

Zoran Stanković je učenicima i profesorima poželeo uspešnu školsku godinu i rekao da bi sledeće godine voleo da Koordinaciono telo ugosti prvake u Beogradu te da će se truditi da za ovu aktivnost Služba Koordinacionog tela obezbedi sredstva. Stanković je razgovoarao sa mališanima i poručio im da uče, da se trude da ostvaruju dobre rezultate i odličan uspeh, jer će u budućnosti oni biti u prilici da stvore bolje uslove za život svih stanovnika opštine Medveđa.

Nebojša Arsić, prvi čovek ove lokalne zajedice, zahvalio se Zoranu Stankoviću i Koordinacionom telu na realizaciji aktivnosti istakavši da sa tim državnim organom, lokalna samouprava ima odličnu saradnju. On je istakao da je obezbeđivanje školskog pribora jedna od značajnih aktivnosti Koordinacionog tela jer direktno pomaže porodicama da se lakše izbore sa troškovima koje nosi školovanje dece.

Stanković i Arsić su razgovarali i o tekućim problemima sa kojima se suočava opština Meveđa i dogovorili niz aktivnosti predviđenih za naredni period.

Izvor: Koordinaciono telo