Arhiva vesti
                   
16. Novembar 2016.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BUJANOVAC RADI NA PROJEKTU KATEGORIZACIJE PRIVATNOG SMEŠTAJA

Bujanovac – Turistička organizacija Bujanovac (TOB) je kod ambasade Republike Češke u Srbiji aplicirala za finansijska sredstva za izradu projekta kategorizacije objekata privatnog smeštaja i edukacije njihovih vlasnika. Vrednost projekta je 600.000 dinara.

16. Novembar 2016.

BUJANOVAČANKE U SUBOTU O NASILjU U PORODICI

Bujanovac –  Skup žena Bujanovca, na kome će se govoriti o nasilju u porodici, će se održati u bujanovačkom hotelu „Rozafa“ u subotu 19. novembra sa početkom u 12 časova. Organizator  susreta je Komisija za rodnu ravnopravnost Skupštine opštine Bujanovac.

16. Novembar 2016.

OBELEŽEN DAN ŠKOLE U DONjEM BUČUMETU

Medveđa - Učenici i prosvetni radnici osnovne škole „Partizanski dom” u Donjem Bučumetu su svečanom priredbom obeležili Dan škole. Priredba je održana u prisustvu roditelja i svih radnika škole.

16. Novembar 2016.

EMINA LALIĆ, PREVODILAC NA ODELjENjU EKONOMSKOG FAKULTETA U MEDVEĐI

Medveđa – Emina Lalić, prevodilac za albanski jezik u isturenom odeljenju Ekonomskog fakulteta u Medveđi, smatra da su žene zahtevnije, strože, suptilnije i pravednije od mušakaraca, kao i da muškarci žene doživljavaju kao moćne rivale u poslovnom svetu.

15. Novembar 2016.

MOGUĆE POVEĆANjE NOVČNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANjE MEDIJA

Bujanovac – Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je razgovarao sa predstavnicima lokalnih medija o budžetskim sredstvima za finansiranje njihovog rada u 2017. godini.

15. Novembar 2016.

KARATE KLUB BSK OSVOJIO 6 MEDALjA

Bujanovac – Petočlana ekipa Karate kluba BSK iz Bujanovca nedavno je osvojila šest medalja! Najnoviji klupski trofeji osvojeni su u Leskovcu na Međunarodnom takmičenju „Ipon 016 kup”.

15. Novembar 2016.

MEDICINSKI RADNICI IZ MEDVEĐE OBELEŽILI LEKARSKU SLAVU

Medveđa - Medicinski radnici iz Medveđe su obredom sečenja slavskog kolača obeležili svoju slavu u hotelu „Gejzer“ u Sijarinskoj banji.

15. Novembar 2016.

ERAZMUS PLUS U VRANjU

Vranje - Fondacija „Tempus“ je juče orgnizovala  „Erazmus plus” informativni dan u Visokoj školi primenjenih strukovnih studija u Vranju. Tom prilikom se prisutnima obratila Marija Filipović Ožegović, upravnica Fondacije „Tempus.“

14. Novembar 2016.

VODA PRODRLA U MAGACINE CRVENOG KRSTA

Bujanovac – Pored velikih problema koje su prouzrokovale stanovnicima prigradskih naselja u Bujanovcu, višednevne obilne padavine ugrozile su i rad Crvenog krsta u toj opštini. Velika količina vode iz dvorišta susedne osnovne škole „Branko Radičević” prodrla je u magacine i ugrozila robu koja se tamo nalazi.

14. Novembar 2016.

SUBVENCIJE POSLODAVCIMA KOJI ZAPOSLE ŽENE ŽRTVE NASILjA

Beograd - Od iduće godine poslodavci koji zaposle žrtve porodičnog nasilje ili trgovine ljudima dobijaće posebne subvencije od države, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

«Претходна страна   Следећа страна»