Arhiva vesti
                   
25. Mart 2015.

PROJEKAT „IZABERI ŠTA TRENIRAŠ“U JUŽNOJ SRBIJI

Sportski savez Srbije u aprilu nastavlja implementaciju projekta„Izaberi šta treniraš“, koji je proteklih godina privukao hiljade školaraca širom Srbije. Projekat podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

25. Mart 2015.

VELIKA ZAPLENA CIGARETA

Pripadnici policije su, u saradnji sa carinskim radnicima, na putu Vranje – Leskovac, kod Moštanice, zaplenili oko 150.000 cigareta „Iv Slim" sa akciznim markicama Kosova i Metohije, bez potrebne dokumentacije, saopštila je Uprava carine.

25. Mart 2015.

POSETA EKSPERTSKE MISIJE EVROPSKE KOMISIJE REPUBLICI SRBIJI

Sastankom sa predstavnicima državnih organa u ponedeljak 23. marta, otpočela je jednonedeljna poseta ekspertske misije Evropske komisije Republici Srbiji posvećena nacionalnim manjinama.

24. Mart 2015.

OTKRIVENA 53 ILEGALNA MIGRANTA, UHAPŠENI KRIJUMČARI

Niš - Pripadnici MUP-a u Nišu pronašli su 53 strana državljanina koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije i uhapsili dve osobe zbog sumnje da su krijumčarili ljude, saopšteno je iz MUP-a.

24. Mart 2015.

INVESTITORIMA POTREBNI DOBRI PUTEVI I PRUGE

Vranje - Ambašador SAD u Srbiji Majkl Kirbi izjavio je u Vranju da će Američka agencije za međunarodni razvoj USAID nastaviti da finansira jug Srbije.

24. Mart 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 24.03.2015

Pozivamo vas da u četvrtak 26. marta od 09 časova i 15 minuta prisustvujete poseti predsednika Koordinacinog tela, Zorana Stankovića, opštini Preševo.

23. Mart 2015.

NAJVEĆI BROJ GRAĐANA SRBIJE AZIL TRAŽI U NEMAČKOJ

Beograd - Građani Srbije najčešće traže azil u Nemačkoj, a sa druge strane, od početka godine 6.500 lica je izrazilo nameru da traže azil u Srbiji, izjavila je pomoćnica načelnika Uprave granične policije Jelena Vasiljević.

23. Mart 2015.

„NITEKS“ PRODAJE POGON U MEDVEĐI

Medveđa – Kompleks fabrike tekstila u Medveđi, koji je u vlasništvu niške industrije tekstila DOO „Niteks“ u stečaju, stavljen je na prodaju.

23. Mart 2015.

SKRININGOM U JABLANIČKOM OKRUGU OTKRIVENO 230 KARCINOMA DOJKI

Leskovac – Tokom skriniga dojki otriveno je 230 karcinoma dojke u ranom stadijumu kod žena sa područja šest opština Jablaničkog okruga.

23. Mart 2015.

U VRANjU OTVORENA SIGURNA KUĆA

Vranje - Američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi  je zvanično otvorio sigurnu kuću nadomak Vranja, za žene i decu žrtve porodičnog nasilja.

«Претходна страна   Следећа страна»