Arhiva vesti
                   

ODELjENjE SUBOTIČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU : POČETAK NASTAVE 26. OKTOBRA

20. Oktobar 2015.

Bujanovac – Nastava za studente svih godina Odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta  u Bujanovcu neće početi u ponedeljak, 19. oktobra, kako je ranije bilo najavljeno, već sedam dana kasnije, odnosno 26. oktobra.

„Početak nove školske godine je za sve studente ovog Fakulteta bio planiran za ponedeljak. Međutim, zbog organizacionih pitanja, radova na zgradi i protokola njenog svečanog otvaranja, početak školske godine je morao biti odložen za sedam dana“, rekao je Zoran Velinović, koordinator na fakultetu.

Vilenović kaže da će prof. dr Aleksandar Grubor, prodekan za  nastavu Ekonomskog fakulteta iz Subotice, početak nove školske godine za brucoše ozvaničiti u 09,30 časova, a pola sata kasnije za studente druge, treće i četvrte godine.

Odeljenje Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, koje je otvoreno 2011. godine, ima 89 brucoša koji su ove godine upisali studije, i oko 400 studenata.

Tek izgrađena zgradaOdeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu svečano će biti otvorena do kraja ovog meseca.

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo