Arhiva vesti
                   
19. Oktobar 2015.

INTERVJU: ZORAN STANKOVIĆ, PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA ZA OPŠTINE PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐU

Beograd - Migrantsku krizu na jugu Srbije počeli smo da osećamo još prošle godine i upozoravali smo na vreme naše državne organe i međunarodnu zajednicu da će doći do ovog problema, rekao je u razgovoru za „Politiku” Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

19. Oktobar 2015.

CENTAR U BUJANOVCU SPREMAN DA PRIMI MIGRANTE

Bujanovac - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin obišao je privremeni registracioni centar u Bujanovcu, koji je spreman da primi prve migrante, čime će biti rasterećene gužve registracionog centra u Preševu.

19. Oktobar 2015.

15 GODINA „BIVODE“

Bujanovac - Fabrika za proizvodnju vode i bezalkoholnih pića „Bivoda“ iz Rakovca kod Bujanovca, koja posluje u okviru „Jumka“ iz Vranja, slavi 15 godina postojanja i rada.

19. Oktobar 2015.

DONACIJA POLjOPRIVREDNICIMA IZ BUJANOVCA

Bujanovac – Trideset  poljoprivrednika koji imaju registrovana i aktivna gazdinstva na teritoriji ove opštine dobili su  danas opremu za plasteničko gajenje povrća.

16. Oktobar 2015.

12 OSUMNjIČENIH ZA NACIONALISTIČKO SKANDIRANjE U BUJANOVCU

Bujanovac - Policijska uprava u Vanju juče je Višem javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv 12 lica iz opštine Bujanovac.

16. Oktobar 2015.

U BUJANOVCU OTVARANjE CENTRA ZA MIGRANTE

Bujanovac - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova, Aleksandar Vulin, otvoriće danas u Bujanovcu privremeni registracioni centar za migrante.

16. Oktobar 2015.

GAŠIĆ: DO ZIME 600 KREVETA ZA IZBEGLICE U PREŠEVU

Preševo - Ministar odbrane Bratislav Gašić ocenio je, nakon obilaska Prihvatnog centra za izbeglice u Preševu, da su uslovi za njihov smeštaj daleko bolji nego ranije.

15. Oktobar 2015.

SEMINARI ZA IZRADU PROGRAMSKOG BUDžETA U BUDžETSKOM CIKLUSU ZA 2016. GODINU

U budžetskom ciklusu za 2015. godinu, koja je prva godina obavezne primene programskog budžeta u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu, Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) pripremila je inicijalne smernice i modele dokumenata za različite faze ciklusa za budžetske korisnike na lokalnom nivou.

15. Oktobar 2015.

PROGRAM DODELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA PODRŠKU KLASTERIMA U 2015. GODINI

Projekat podrške razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji sprovode Sjedinjene Američke Države, preko Misije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u Srbiji, i Vlada Republike Srbije...

14. Oktobar 2015.

PROMOCIJA DIPLOMACA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U BUJANOVCU

Bujanovac - Prvih desetoro diplomaca, od ukupno 26, koliko ih je „stiglo“ do poslednjeg stepenika studiranja, koji su tačno pre četiri godine po otvaranju Odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta  u Bujanovcu...

«Претходна страна   Следећа страна»