Архива вести
                   
8. април 2024.

СЕОСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Спортски савез општине Медвеђа у сарадњи са Спортским савезом Србије организује Сеоске игре које ће се одржати 11. маја у Сијаринској бањи.

 

8. април 2024.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ, УСКОРО ПОЧИЊЕ НОВО ИЗВЛАЧЕЊЕ

 

Ново извлачење у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ креће у првој половини маја, а рачуни ће моћи да се уносе у апликацију већ од следеће недеље. Грађани који плаћају картицом имаће дуплу шансу да буду извучени.

5. април 2024.

МУП: ПЛАСИРАЊЕ НЕТАЧНИХ ИНФОРМАЦИЈА КОЈИМА СЕ УЗНЕМИРАВА ЈАВНОСТ КРИВИЧНО ДЕЛО

Поводом информација које се шире на друштвеним мрежама да ће један од  тржних центара у Србији наводно бити мета терористичког напада, Министарство унутрашњих послова истиче да пласирање нетачних информација којима се узнемирава јавност и шири паника представља кривично дело и да ће сви који шире панику бити процесуирани у складу са законом.

 

5. април 2024.

НАГРАДНИ КОНКУРС „100 УСПЕШНИХ ПОСЛОВНИХ ЖЕНА“

Позивамо даме оснивачице или законске заступнице, малих предузећа, удружења и друго, да се пријаве на Конкурс и освоје јединствену прилику да представе своје пословање на више места у поштама широм Србије, као и да унапреде своје пословање кроз бесплатну едукацију – радионице на различите теме од значаја за пословање.

 

5. април 2024.

ЗАБРАНА ТРАКТОРА БЕЗ КАБИНЕ, ПОДЕЉЕНИ СУ БЕСПЛАТНИ ЗАШТИТНИ РАМОВИ

Од следеће године трактори произведени после 1983. године неће моћи да учествују у саобраћају без кабине или заштитног рама.

 

4. април 2024.

КОНКУРС ЗА ПРОГРАМ СТРУЧНЕ ПРАКСЕ У БЕОГРАДУ

Мисија ОЕБС у Србији и Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог Владе Републике Србије позивају све заинтересоване да се јаве на расписани јавни конкурс за пријем кандидата у Програм стручне праксе за 2024/2025. годину.

 

4. април 2024.

МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА БУЈАНОВАЦ СРЕЂУЈЕ ТРГ, ЧЕКАЈУ СЕ ДРВЕНЕ КУПЕ

Чланови Месне заједнице Бујановац, под слоганом „За лепши град“, почели су да уређују шеталиште на градском тргу. Префарбали су све бетонске делове и спремили их за постављање нових клупа за седење, а у наредној фази следи постављање канти дуж шеталишта.

 

4. април 2024.

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТНО ТЕХНИЧКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ СПЕЦИЈАЛНЕ БОЛНИЦЕ „ГЕЈЗИР“ У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

 

У кабинету председника Општине Медвеђа потписан је Уговор за израду пројектно техничке документације за реконструкцију специјалне болнице „Гејзир“ у Сијаринској Бањи са овлашћеним чланом групе понуђача ПРО .19 Д.О.О. Београд у вредности од 43.080.022,80 динара.

4. април 2024.

9 МИЛИОНА ДИНАРА ОПШТИНИ МЕДВЕЂА ЗА ПРОЈЕКАТ „ГЕЈЗИР КУЛТУРЕ”

На конкурсу „Градови у фокусу” Министарства културе за 2024. годину подржани су пројекти 47 градова и општина широм Србије, који су на овај начин добили прилику да обнове и адаптирају установе културе.

 

3. април 2024.

ТАГ УРЕЂАЈИ ЗА ПЛАЋАЊЕ ПУТАРИНЕ ПРЕКО СРБИЈЕ У ОВЕ ТРИ ЕВРОПСКЕ ЗЕМЉЕ

Од 1. јуна ТАГ уређаји за електронску наплату путарине моћи ће да се купе у експозитурама Телекома Србија у нашој земљи, али и у Аустрији, Швајцарској и Немачкој, како је утврђено уговором који су потписали „Путеви Србије “ и „Телеком Србија”. Директор "Телекома" Владимир Лучић рекао је да ће у експозитурама корисници моћи да повежу ТАГ уређаје са својим платним картицама, а то ће моћи да ураде преко веб портала који ће бити отворен.

 

«Претходна страна   Следећа страна»