Архива вести
                   
9. јули 2020.

НА ЧЕТИРИ ПУНКТА У БУЈАНОВЦУ И ОКОЛИНИ ПОНОВО ХРАНА ИЗ НАРОДНЕ КУХИЊЕ

Бујановац - У Бујановцу је поново почела да ради Народна кухиња, која има довољно робе за наредних девет месеци. У Народној кухињи ће се поштовати све мере заштите.

9. јули 2020.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ЗА САМО 6 ОСОБА, У БОЛНИЦИ ДЕВЕТНАЕСТОРО НОВОПРИМЉЕНИХ

Лесковац, Медвеђа - Упоследња 24 сата стигло је свега 6 резултата са позитивним налазима 4 особе, подаци су Завода за јавно здравље Лесковац, што испада да је од броја тестираних 60% позитивно. Од тога су 4 особе из Лесковца и по једна из Медвеђе из Лебана.

9. јули 2020.

ЂАЦИ ЋЕ МАЛО ИЋИ У ШКОЛУ, ПА МАЛО НЕЋЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Министар просвете Младен Шарчевић је изјавио да због заразе вирусом корона 31 матурант није могао да полаже пријемни испит за упис на факултете.

8. јули 2020.

КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ПОТРОШАЧА ЗА 2020. ГОДИНУ (РОК: 27. ЈУЛ 2020)

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је објавило конкурс за финансирање програма од јавног интереса у области заштите потрошача за 2020. годину.

8. јули 2020.

ОБЈАВЉЕНА БРОШУРА СА ПРИМЕРИМА ДОБРЕ ПРАКСЕ У ОБЛАСТИ ПРИСТУПАЧНОСТИ

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије је, у сарадњи са Заштитником грађана и Сталном конференцијом градова и општина, припремио брошуру о Награди за допринос развоју свих облика приступачности у 2019. години.

8. јули 2020.

АКЦИЈА ПРИКУПЉАЊА ПОМОЋИ КОВИД БОЛНИЦАМА: СВИ СМО МИ ВРАЊЕ

Бујановац, Врање  – Како би помогли здравственим радницима и оболелима од короне из Пчињског округа, људи из Центра за медијску транспарентност и друштвену одговорност покренули су акцију прикупљања санитетске опреме и неопходних потрепштина за боље функционисање ковид болница и амбуланти у Врању, у којој учествују и Бујановачке.

8. јули 2020.

БУЈАНОВЧАНИН ЗБОГ КОРОНЕ ХИТНО У НИШ

Бујановац -  Мештанин кленичког краја у општини Бујановац, стар 36 година, у уторак поподне је у озбиљном стању  хитно пребачен у Клинички центар Ниш због  пнеумоније  највероватније изазване корона вирусом, сазнају Бујановачке у болници у Врању.

8. јули 2020.

ВЛАДА ШВАЈЦАРСКЕ СА 240.000 ЕВРА ПОДРЖАВА УНАПРЕЂЕЊЕ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Медвеђа – Медвеђа, Бабушница, Бела Паланка, Прокупље и Сурдулица су општине у којима ће у наредних годину дана бити реализован пројекат успостављања ефикасног и одрживог система социјалне заштите на локалном нивоу, у оквиру програма Swiss PRO. Корисници пројеката ће бити и становници Блаца, Куршумлије и Житорађе.

7. јули 2020.

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИНЖЕЊЕРСТВА (РОК: 31. ОКТОБАР 2020)

Министарство одбране је расписало конкурс за доделу 34 студентске стипендије у овој школској години за 14 студената мастер и 20 студената основних студија.

 

7. јули 2020.

ОНЛАЈН РАДИОНИЦА О ВРСТАМА РАДНОГ АНГАЖОВАЊА (РОК: 14. ЈУЛ 2020)

Нова онлајн сесија Ресурс центра ће бити посвећена увек актуелној теми која представља изазов свим удружењима – људским ресурсима, са посебним освртом на врсте ангажовања у организацијама цивилног друштва (различите врсте уговора). 

 

«Претходна страна   Следећа страна»