Архива вести
                   
10. јули 2020.

GIVEAWAY – СПЕЦИЈАЛНА ЕДИЦИЈА EYCA КАРТИЦЕ ЗА КУЛТУРНЕ РУТЕ (РОК: 20. ЈУЛ 2020)

NajStudent.com, у сарадњи са Европским омладинским центром реализује GIVEAWAY – поделу специјалне едиције Европске омладинске картице (#Routes4U) за младе до 29. година.

10. јули 2020.

И ОВАЈ МЕСЕЦ ИСПЛАТА ПЕНЗИЈА У ЦЕЛОСТИ

Београд -  Пензионери ће и овог месеца своја примања добити у целости, односно оба дела јунске пензије исплаћују им се из једног дела, речено је Танјугу у Министарству финансија.

10. јули 2020.

УПИС У СРЕДЊУ ШКОЛУ ПРЕКО ИНТЕРНЕТА, ШТА ЈЕ СВЕ ПОТРЕБНО

Београд - Родитељи данас уписују децу у средњу школу преко портала е-Управа. Шта је потребно за упис?

10. јули 2020.

И У БУЈАНОВЦУ ВЕЋИНА ПАЦИЈЕНАТА СА УПАЛОМ ПЛУЋА

Бујановац - У Бујановцу, где већина пацијената инфицираних корона вирусом  има упалу плућа, у четвртак је позитиван на корону био и један тинејџер (17) из села Осларе.

10. јули 2020.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ: ВАНРЕДНЕ МЕРЕ МОЖДА НА СНАЗИ ТЕК ЗА ДВА ДАНА

Бујановац - Ванредне мере за спречавање ширења корона вируса у општини Бујановац, усвојене у среду на седници Штаба за ванредне ситуације, не ступају на снагу одмах, како је Бујановачким јуче рекао заменик председника општине Стојанча Арсић, већ евентуално за два дана, наводи се на званичној Фејсбук страници Општине.

9. јули 2020.

РЕЦИТЕ НАМ КАКО ВИДИТЕ ПОСЛОДАВЦЕ У СРБИЈИ И ОСВОЈИТЕ НАГРАДУ (РОК: 31. ЈУЛ 2020)

Талент X је највеће истраживање бренда послодаваца на домаћем тржишту рада које спроводи сајт Послови Инфостуд. Истраживање Талент X има за циљ да открије ко су најпожељнији послодавци на домаћем тржишту рада...

9. јули 2020.

У БУЈАНОВЦУ УВЕДЕНЕ ВАНРЕДНЕ МЕРЕ

Бујановац - Забрана организовања весеља, свадби, рођендана, спортских манифестација, као и окупљања више од пет особа у затвореном и отвореном простору неке су од ванредних мера које је прогласио Штаб за ванредне ситуације општине Бујановац у среду, у циљу спречавања ширења корона вируса.

9. јули 2020.

КОРОНА УШЛА И У БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ, ЗАРАЖЕНО ДВОЈЕ ЗАПОСЛЕНИХ

Бујановац – Двоје медицинских радника запослених у Специјалној болници за рехабилитацију Бујановачка бања су позитивни на корону, изјавио је Ненад Митровић, члан менаџмента те установе.

9. јули 2020.

НА ЧЕТИРИ ПУНКТА У БУЈАНОВЦУ И ОКОЛИНИ ПОНОВО ХРАНА ИЗ НАРОДНЕ КУХИЊЕ

Бујановац - У Бујановцу је поново почела да ради Народна кухиња, која има довољно робе за наредних девет месеци. У Народној кухињи ће се поштовати све мере заштите.

9. јули 2020.

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ ЗА САМО 6 ОСОБА, У БОЛНИЦИ ДЕВЕТНАЕСТОРО НОВОПРИМЉЕНИХ

Лесковац, Медвеђа - Упоследња 24 сата стигло је свега 6 резултата са позитивним налазима 4 особе, подаци су Завода за јавно здравље Лесковац, што испада да је од броја тестираних 60% позитивно. Од тога су 4 особе из Лесковца и по једна из Медвеђе из Лебана.

  Следећа страна»