Архива вести
                   
29. март 2024.

ВЕЛИКИ НАУЧНИ СКУП У БУЈАНОВАЧКОЈ БАЊИ

Научна конференција „Међународни изазови, здравство и Бујановачка Бања“ биће одржана у Бујановачкој бањи  у петак и суботу. Идеја скупа је афирмација овог лечилишта, да му држава посвећује више пажње и улаже у развој туризма, рекао је академик проф. др Слободан Нешковић у име организатора скупа.

 

29. март 2024.

ИСПЛАТА СТИПЕНДИЈА ЗА ИЗУЗЕТНО НАДАРЕНЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ, КАО ЗА СТИПЕНДИЈА ЗА НЕДОСТАЈУЋА ЗАНИМАЊА

Министарство просвете обавештава ученике и студент кориснике стипендија за изузетно надарене ученике да исплата пете и шесте месечне рате ових стипендија за шкоску 2023/24. годину, почиње у петак, 29. марта 2024. године.

 

25. март 2024.

КОМПЛЕТНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ЕЛЕКТРОМРЕЖЕ У ДОБРОСИНУ И ЛУЧАНУ

У бујановачким селима Добросин и Лучане почели су радови на реконструкцији нисконапонске електричне мреже. Посао изводи ЕПС на захтев општине.

 

22. март 2024.

ПРЕГЛЕДИ ДОЈКИ И ПСА ТЕСТОВИ ЗА МУШКАРЦЕ У НЕДЕЉУ У БУЈАНОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА

Превентивни ултразвучни прегледи дојки за жене старије од 40 година и ПСА тестови (за простату) за мушкарце старије од 49 година обављаће се у недељу (24. март) у Дому здравља Бујановац, у периоду од 8 до 16 часова.  

 

22. март 2024.

ПРОБНИ ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА У СРБИЈИ БИЋЕ ОДРЖАН У СУБОТУ, 23. МАРТА.

Пробни завршни испит за ученике осмог разреда основних школа у Србији биће одржан сутра и у суботу, 23. марта.  

 

22. март 2024.

УПИС ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД ПОМОЋУ Е-УПРАВЕ

Родитељи или други законски заступници који су грађани Републике Србије покретањем услуге еЗаказивање на порталу еУправа, имају могућност да електронским путем закажу термин за упис и тестирање детета у први разред основне школе којој територијално припадају.

 

22. март 2024.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА НА РАСПОЛАГАЊУ ВИШЕ КАНАЛА ИНФОРМИСАЊA

Поред телефонских линија контакт центра Управе за аграрна плаћања (и еАграра), као и Инфо центра Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде,  корисницима је омогућено да неопхoдне информације добију и другим путем.

 

22. март 2024.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СТУДЕНТСКЕ СТИПЕНДИЈЕ ЗА ШКОЛСКУ 2024/25 ГОДИНУ

Конкурсе можете погледати и текст конкурса преузети на следећем линку.

 

21. март 2024.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА У НЕДЕЉУ ОДАЈУ ПОШТУ ПАЛИМ БОРЦИМА У НАТО БОМБАРДОВАЊУ

Општина Медвеђа ће у недељу, 24. марта текуће године, са почетком у 12 часова, испред Спомен чесме у Медвеђи организовати комеморативни скуп поводом обележавања 25 година од почетка НАТО агресије на Савезна Република Југославија.

 

21. март 2024.

ДАНАС ЈЕ МЕЂУНАРОДНИ ДАН ШУМА

Међународни дан шума обележава се сваке године 21. марта, како би се подигла свест становништва о значају шума, доприносу шума одрживом развоју и потреби њихове заштите и очувања.

 

  Следећа страна»