Архива вести
                   
16. април 2024.

РЕГИСТРАЦИЈА ТРОТИНЕТА 2.100 ДИНАРА

Рок за регистрацију тротинета истиче 15. јуна, а они који то не ураде треба да знају да је казна за вожњу нерегистрованог возила и до 120.000 динара, док је казна за вожњу без заштитне опреме и вожњу по тротоару 10.000 динара. Регистрација тротинета кошта 2.100 динара.

 

15. април 2024.

КОНКУРС ЗА УДРУЖЕЊА, ОПШТИНА РАСПОРЕЂУЈЕ 2 МИЛИОНА ДИНАРА

Општина Бујановац расписала је у петак Конкурс за финансирање годишњих програма и пројеката удружења грађана са седиштем на територији општине Бујановац у 2024. години.

15. април 2024.

ПРИВРЕМЕНО РЕШЕЊЕ ЗА ДВЕ ГРУПЕ ЗА ДЕЦУ ИЗ АЛБАНСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Дана 15. априла 2024. године у Дому културе у Бујановцу је одржан састанак у вези са решавањем питања допунских група у ПУ „Наша радост“ за децу из албанске заједнице.

12. април 2024.

ТАКМИЧЕЊЕ ЗА НАЈБОЉУ ИДЕЈУ У ОБЛАСТИ ПРОМОЦИЈЕ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Европска комисија и ове године организује Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва  - European Enterprise Promotion Awards (ЕЕПА). Циљ такмичења је да се препознају и награде изузетни примери подршке и промоције предузетништва широм Европе, али и да се ојача свест о значају те подршке.

 

12. април 2024.

ПОЛИЦИЈА ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА САМИ ПРЕДЛОЖЕ ДЕОНИЦУ ЗА КОНТРОЛУ БРЗИНЕ

 

Саобраћајна полиција саопштила је да ће од 25. априла до 1. маја спровести акцију појачане контроле у ​​циљу откривања и санкционисања прекорачења брзине. Полиција позива грађане да предложе деоницу на којој сматрају да је потребно поставити радаре, саопштио је МУП.

11. април 2024.

КОШАРКАШКО ПРОЛЕЋЕ У БУЈАНОВЦУ

Мини баскеташе и мини баскеташице ОКК Плаy 017 из Бујановца очекује занимљиво пролеће током кога ће учествовати на 4 мини баскет фестивала широм Србије, а након тога одлазе у Сокобању на летњи кошаркашки камп.

 

11. април 2024.

ОД ОВЕ ГОДИНЕ ПРОШИРЕНЕ КАТЕГОРИЈЕ ОСНОВАЦА ЗА БЕСПЛАТНЕ УЏБЕНИКЕ

Министарство просвете Владе Републике Србије саопштило је  да за ученике основних школа и ове године обезбеђује бесплатне уџбенике и друга наставна средства из уџбеничких комплета, које су школе изабрале за школску 2024/2025. годину.

 

10. април 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ ЧЕСТИТАО РАМАЗАНСКИ БАЈРАМ

„У име Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и у своје име, желим срећан и благословен Рамазански Бајрам свима који славе. Нека вам овај свети празник донесе мир, радост и благостање.“ Ненад Митровић, в.д. директорa Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа

 

10. април 2024.

СЕЛО ЖБЕВАЦ ИМА СВОЈУ ОЛИМПИЈАДУ

Основна школа „Драгомир Трајковић“ у селу Жбевац код Бујановца организовала је у понедељак Малу олимпијаду за ученике четвртог разреда.

10. април 2024.

ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ОСНОВНИХ ШКОЛА ФОНДАЦИЈЕ РШУМ И МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ

У циљу промоције креативности, подстицања и афирмације литерарног стваралаштва ученика основних школа, давање подршке младим ствараоцима и побољшања њихове видљивости и присуства у широј културној јавности, Министарство просвете Републике Србије и Фондација РШУМ приређују други по реду литерарни конкурс на слободну тему.

 

«Претходна страна   Следећа страна»