Архива вести
                   
16. октобар 2023.

БУЈАНОВАЧКИ МАЛИШАНИ НА ТРГУ ПРОДАЈУ ИГРАЧКЕ И САКУПЉАЈУ ПОМОЋ ЗА МАРТИНА ЛАВА

Малишани из Бујановца, Уна, Петар, Митра, Петра, Нина и Андреј организовали су хуманитарну акцију у понедељак, у цетру града, како би помогли Мартину Лаву.

13. октобар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ МУХАРЕМИ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медведја посетио је данас дом породице Мухареми у Медвеђи.

12. октобар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ И ДРАГАН КУЛИЋ УРУЧИЛИ УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ

Медвеђа - Стипендистима из Медвеђе уговоре су уручили Ненад Митровић,  в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и председник општине Медвеђа Драган Кулић.

12. октобар 2023.

НЕЏАТ БЕХЛУЛИ: ЈАВНА ЗАХВАЛНОСТ НЕНАДУ МИТРОВИЋУ

Ко није захвалан људима, није захвалан ни Богу! Овим геслом води се Неџат Бехлули, локални предузетник и медијски радник, у јавној захвалности Ненаду Митровићу, вд диретора Координационог тела, због велике помоћи породици покојног Фитима Дестанија да се његово тело допреми из Скопља, где је преминуо, у родни Велики Трновац.

11. октобар 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ У МЕДВЕЂИ ОДАО ПОЧАСТ И ПОЛОЖИО ВЕНАЦ НА СПОМЕНИК СРПСКИМ ЈУНАЦИМА

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа одао је почаст и положио венац на Споменик српским јунацима из балканских ратова и Првог светског рата у Медвеђи.

 
11. октобар 2023.

МОЈА ПРВА ПЛАТА: ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ПОСЛОДАВЦЕ

Национална служба за запошљавање расписала је јавни позив за послодавце за реализацију програма „Моја прва плата“ за 2023. годину, који ће бити реализован кроз четири фазе, а требало би да омогући прво радно искуство за 10.000 младих.

4. октобар 2023.

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА СА Њ.Е. УРС ШМИДОМ

Бујановац – Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа разговарао је са амбасадором Републике Швајцарске у Србији Урс Шмидом о најзначајнијим спроведеним програмима и планираним активностима у три општине на југу Републике Србије.

3. октобар 2023.

СИЈАРИНСКА БАЊА: СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ НОВИМ ЦЕНОВНИКОМ НУДИ ОДРЕЂЕНЕ ПОПУСТЕ ОД 01. ДЕЦЕМБРА

Сијаринска Бања је најзначајнија туристичка дестинација у општини Медведја и удаљена је од Београда 330 км, Ниша 90 км и Лесковца 50 км.

2. октобар 2023.

СПИСАК МЕСТА ГДЕ НАЈСТАРИЈИ МОГУ ДА ИСКОРИСТЕ ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ

Од недеље (1. октобар) пензионери могу да користе своје пензионерске картице и добијају попусте за робу и услуге, а Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО фонд) објавио је комплетан списак места на којима ће пензионери имати попусте и колико ће износити.

«Претходна страна