Архива вести
                   
6. децембар 2022.

ПОЧЕО ЧЕТВРТИ ЦИКЛУС ПРОГРАМА СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

Београд - Седморо нових полазника Програма стручне праксе званично је почело са радом у државним органима. Они ће стручну праксу обављати у шест државних органа и то: У Министарству за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Министарству за државну управу и локалну самоуправу, Канцеларији за јавне набавке...

6. децембар 2022.

ДОМ ЗДРАВЉА У БУЈАНОВЦУ ЗАПОШЉАВА ЛЕКАРЕ

Бујановац – Београд - Дом здравља ће на неодређено време примити пет доктора медицине и једног специјалисту гинекологије и акушерства.

6. децембар 2022.

МЕЂУНАРОДНИ КУРС ЗА ОФИЦИРЕ У БАЗИ ЈУГ

Бујановац – Београд -  Припадници Војске Србије, Министарства унутрашњих послова и оружаних снага из осам страних земаља похађали су у бази „Југ“ код Бујановца међународни курс за штабне официре Уједињених нација.

2. децембар 2022.

ПРОМОЦИЈА РАЗЛИЧИТОСТИ И РАВНОПРАВНОСТИ У СРБИЈИ

Београд –  На седмом састанку Управног одбора пројекта „Промоција различитости и равноправности у Србији“ сумирани су резултати постигнути у претходном периоду. Пројекат је део програма  „Horizontal Facility“ за Западни Балкан и Турску, заједничке иницијативе Европске уније и Савета Европе коју спроводи Савет Европе.

1. децембар 2022.

АМБАСАДОР ЈАПАНА ПОСЕТИО МЕДВЕЂУ

Медвеђа – Београд - Општини Медвеђа, као подршку унапређењу комуналних делатности у Републици Србији, амбасада Јапана уручила је Комбиновану машину са специјалним наставком.

1. децембар 2022.

БУЈАНОВАЧКИ ПРИВРЕДНИЦИ НА БИЗНИС ФОРУМУ У СОФИЈИ

Бујановац – Београд -  Амбасадор Србије у Бугарској, Жељко Јовић, организовао је у Софији бизнис форум за бујановачке фирме како би се представиле бугарском тржишту и оствариле контакт са више од 40 привредника у овој земљи.

30. новембар 2022.

БУЈАНОВЧАНИ ДОБИЛИ ПРЕПОЛОВЉЕНЕ РАЧУНЕ ЗА ГРЕЈАЊЕ

Бујановац – Београд - Руководство ЈП „Комуналац“ испунило је обећање и умањило октобарске рачуне за грејање за 50 одсто због одлагања почетка грејне сезоне.

30. новембар 2022.

ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ ПРИМЕР ДОБРЕ ПРАКСЕ У ДУАЛНОМ ОБРАЗОВАЊУ

Бујановац - Београд - Средња школа „Свети Сава” добила је од Привредне коморе Србије  захвалницу за допринос образовању ученика према потребама привреде. Дуално образовање се у овој школи на образовном профилу кувар успешно примењује од школске 2019/20 године.

30. новембар 2022.

ВЕЖБА У БАЗИ ЈУГ

Бујановац – Београд - У бази „Југ“ и на полигону „Боровац“ у току је интензивна колективна обука вода за заштиту снага за учешће у мировној операцији Уједињених нација у Либану.

28. новембар 2022.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА

Бујановац – Београд -  Поводом Међународног дана борбе против насиља над женама, општинска Комисија за родну равноправност и невладине организације организовале су тематски  наступ глумице, Егзоне Салиху.

«Претходна страна   Следећа страна»