Архива вести
                   
28. јун 2022.

У „СВЕТОМ САВИ“ 120 МЕСТА ЗА БУДУЋЕ СРЕДЊОШКОЛАЦЕ

Бујановац – Београд - Бујановачка Средња школа “Свети Сава” ове године у први разред може да упише максимално 120 свршених основаца.

28. јун 2022.

ИСПЛАТА НАКНАДЕ ЗА ПУТНЕ ТРОШКОВЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА

Бујановац – Београд -  Накнаде за путне трошкове за 541 бујановачког средњошколца биће исплаћене данас.

27. јун 2022.

УРЕДНИК БУЈАНОВАЧКИХ У ИЗВРШНОМ ОДБОРУ НЕЗАВИСНОГ УДРУЖЕЊА НЕЗАВИСНИХ НОВИНАРА СРБИЈЕ

Бујановац – Београд – Никола Лазић, уредник портала Бујановачке, изабран је за члана  Извршног одбора Независног удружења новинара Србије (НУНС) на Редовној изборној скупштини овог удружења.

27. јун 2022.

АСФАЛТИРАЊЕ У БУЈАНОВЦУ- СЛЕДЕЋИ ТРНОВАЦ

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац наставља са реализацијом инфраструктурних пројеката, како кажу, па се и током викенда асфалтирало у Бујановцу.

24. јун 2022.

ЗА НАЈБОЉЕ БУЈАНОВАЧКЕ ЂАКЕ ПО 20 ХИЉАДА ДИНАРА ОД ОПШТИНЕ

Бујановац – Најбоље ђаке из свих бујановачких школа општина ће наградити са по 20 хиљада динара, одлучило је општинско веће на данашљој седници. Новчане награде обезбеђене су за ђаке генерације из десет основних и две средње школе на териоторији општине Бујановац.

24. јун 2022.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ИНСТРУКТОРЕ У ПОПИСУ 2022.

Пријављивање у периоду од 24. јуна (од 9.00 часова) до 3. јула (до 20.00 часова) Републички завод за статистику (у даљем тексту: Завод) упућује јавни позив свим заинтересованим кандидатима да се пријаве за посао инструктора за потребе спровођења Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022.

22. јун 2022.

ОДРЖАН ГОДИШЊИ КОНЦЕРТ УЧЕНИКА БУЈАНОВАЧКЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

Бујановац – Београд – На светски дан музике одржан  је годишњи концерт ученика Музичке школе из Бујановца. Концерт је одржан у великој сали Дома културе “Вук Караџић”, а тиме је  обележен и завршетак школске године. Најуспешнијим ученицима уручена су признања за освајање награда на престижним такмичењима у земљи и иностранству.

21. јун 2022.

ОМЛАДИНА БУЈАНОВЦА: РАЗУМЕВАЊЕ И ЕМПАТИЈА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ A НЕ МРЖЊА

Бујановац – Београд - Светски дан избеглица ученици бујановачких средњих школа “Свети Сава” и “Сезаи Сурои” обележили су перформансом на градском тргу у Бујановцу са циљем да се међу грађанима развије емпатија и разумевање за положај избеглица.

20. јун 2022.

ЗАВРШЕН ТРЕЋИ ЦИКЛУС ПРОГРАМА СТРУЧНЕ ПРАКСЕ

Нови Пазар – Београд – У Новом Пазару је обележена завршница трећег циклуса Програма стручне праксе. Представници Мисије ОЕБС-а у Србији заједно са представницима Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог, уручили су сертификате учесницима и учесницама.

17. јун 2022.

ЗА НОВЕ СТУДЕНТЕ 90 МЕСТА НА БУЏЕТУ НА БУЈАНОВАЧКОМ ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ

Бујановац – Београд - На Економском факултету у Бујановцу за нову генерацију студената има 90 места на првој години основних академских студија.

«Претходна страна   Следећа страна»