Архива вести
                   
16. децембар 2022.

ЦРВЕНИ КРСТ БУЈАНОВАЦ ДЕЛИ ПАКЕТЕ ПОМОЋИ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ДОМАЋИНСТВИМА

Бујановац -  Београд -  Пакете хране, средстава за хигијену и брашна од Црвеног крста добиће 585 материјално најугроженијих домаћинстава у општини Бујановац. Подела се наставља 20.децембра.

14. децембар 2022.

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд - Општина Медвеђа је, уз помоћ Министарства државе управе и локалне самоуправе и УНДП-а, дигитализовала салу за седнице локалног парламента.

14. децембар 2022.

ВРЕДНЕ РУКЕ: ВЕЧЕ АЛБАНСКЕ ХРАНЕ И НОШЊЕ

Бујановац – Београд -  Након паузе због пандемије Ковид 19, у Бујановцу је поново организована традиционална манифестација „Вредне руке“. Прве вечери посетиоци су имали прилику да виде традиционалну албанску народну ношњу, као и да пробају специјалитете албанске кухиње.

13. децембар 2022.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ЕКИПЕ БУЈАНОВАЧКЕ ШКОЛЕ „СЕЗАИ СУРОИ“

Бујановац – Београд - Тим бујановачке Средње школе „Сезаи Сурои“ освојио је друго место на заједничком пројекту УНХЦР-а и Министарства просвете и науке „У њиховим патикама“, који је последњих седам месеци спровођен широм Србије а бави се инклузијом избеглица.

13. децембар 2022.

ОПШТИНА ПОЗИВА ЛОКАЛНЕ ПРИВРЕДНИКЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА САЈАМ ПРИВРЕДЕ У ЦИРИХУ

Бујановац -  Београд -  Општина Бујановац позива локалне предузетнике да се пријаве за учешће на Сајму привреде који 11. марта наредне године у Цириху (Швајцарска) организује Хуманитарни фонд за Прешево, Бујановац и Медвеђу.

12. децембар 2022.

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЉУДСКИХ ПРАВА

Београд – Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог, у сарадњи  са Тимом Уједињених нација у Србији и Мисијом ОЕБС у Србији и под покровитељством Ане Брнабић, председнице Владе Републике Србије, организовало је обележавање Међународног дана људских права...

12. децембар 2022.

МЛАДА БУЈАНОВАЧКА ГЛУМИЦА ПОНОВО НА ДАСКАМА ВРАЊСКОГ ПОЗОРИШТА

Бујановац – Београд - Млада Бујановачка глумица, Софија Арсић, поново је на даскама врањског позоришта, овога пута у представи „Авантуре Седрика Ридла“. Софија има 11 година а у представи глуми девојчицу која има девет.

9. децембар 2022.

СЛУЖБА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ОБЕЗБЕДИЛА НАКНАДУ ЗА ПРЕВОЗ УЧЕНИКА

Бујановац -  Београд -  Накнаду за путне трошкове добиће 534 средњошколца из бујановачке општине који  похађају школе у Бујановцу и Прешеву.

7. децембар 2022.

У БУЈАНОВАЦ СТИГЛА НОВА ЧИСТИЛИЦА УЛИЦА

Бујановац – Београд  – Општина Бујановац добила је нову чистилицу улица за коју је платила 13,6 милиона динара. За куповину чистилице Општина је из свог буџета извојила 6,6 милиона, а 7 милиона је опредељено из буџета Министарства за развој недовољно развијених општина.

7. децембар 2022.

ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ИЗ ВРАЊА И БУЈАНОВЦА

Бујановац  - Београд -  Фестивал младих из Бујановца и Врања одржаће се први пут у Врању од 8. до 11. децембра. Организатор је удружење „Наш свет, наша правила“, а могу учествовати млади узраста од 18 до 30 година.

«Претходна страна   Следећа страна»