Архива вести
                   
13. јули 2018.

ТРИ НОВА ПРОЈЕКТА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Небојша Јакшић, директор Културног центра у Медвеђи, је са Министарством културе и информисања Републике Србије потписао уговоре о суфинансирању три пројекта у области културе, чија је укупна вредност 1.350.000,00 динара.

12. јули 2018.

ОБУКА ЗА МЛАДЕ НОВИНАРЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ НИШКИХ „ЈУЖНИХ ВЕСТИ

Ниш – Уредници и новинари нишких „ ужних вести” организују петодневну Летњу школу за младе новинаре, који ће у периоду од 30. јула до 3. августа моћи да слушају предавања и да теоријска знања примене у пракси кроз рад у посебно формираној редакцији.

12. јули 2018.

НАСТАВАК РЕКОНСТРУКЦИЈЕ ПУТА МЕДВЕЂА – ЛЕБАНЕ

Медвеђа – Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, се у Београду састао са Зораном Стојисављевићем. извршним директором Сектора за одржавање државних путева.

11. јули 2018.

У БЕОГРАДУ ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА „СРБИ И АЛБАНЦИ – КОЈИМ ПУТЕМ ДАЉЕ“

Београд – Међународна конференција „Срби и Албанци – којим путем даље“, у организацији агенције Танјуг и албанске агенције АТА, завршена је јуче после подне закључком да Срби и Албанци нису непријатељски народи.

11. јули 2018.

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“ ЗА ПОДРУЧЈЕ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Лесковац - У Лесковцу су додељена признања „Капетан Миша Анастасијевић“за подручје Јабланичког и Пчињског округа. Међу награђенима су доктор Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево Бујановац и Медвеђу, општина Владичин Хан...

11. јули 2018.

ДОНАЦИЈА ЗА ПРИПРЕМУ МОДЕРНИЗАЦИЈЕ ПРУГЕ

Београд – Инвестициони оквир за Западни Балкан ће са пет и по милиона евра бесповратних средстава подржати израду пројектно-техничке документације за изградњу обилазне пруге око Ниша и модернизацију пруге Ниш-Прешево-граница са Македонијом...

10. јули 2018.

ОДРЖАНА „КОСИДБА НА МАРОВЦУ“

Медвеђа - Као и сваке године, у селу Маровцу је одржана традиционална туристичко и културно – спортска манифестација „Косидба на Маровцу“.

10. јули 2018.

КОНКУРС „САЗНАЛИ НА СЕМИНАРУ И ПРИМЕНИЛИ У ПРАКСИ 2018“(РОК: 15.10.2018)

Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) – Центар за професионални развој запослених у образовању је расписао осми Конкурс „Сазнали на семинару и применили у пракси 2018”.

9. јули 2018.

ТЕСТИРАЊЕ НА МАЛОЈ МАТУРИ КОРЕКТНО СПРОВЕДЕНО

Врање, Лесковац - Министар просвете Младен Шарчевић је изјавио да нови резултати показују да је завршни испит у четири школске управе, које покривају Пчињски, Јабланички и Рашки округ, као и Косово и Метохију, спроведен коректно и да озбиљних неправилности није било, тако да неће бити ни смене директора школа и начелника школских управа у тим окрузима.

9. јули 2018.

СУБНОР У БУЈАНОВЦУ СЕ СЕЋА ХЕРОЈА ЧИЈА ЈЕ СПОМЕН ПЛОЧА НА ДОМУ КУЛТУРЕ

Бујановац - СУБНОР Бујановац је и овог јула одао пошту заборављеним херојима који су положили животе за ослобођење овог краја у Другом свеетском рату.

«Претходна страна   Следећа страна»