Архива вести
                   
18. јули 2018.

У ВРАЊУ ПРЕДСТАВЉЕНА МЕТОДОЛОГИЈА „ROMACTED” ПРОЈЕКТА

Врање – Град Врање је један од 11 градова у Србији у којима се спроводи Romacted програм уз подршку Европске уније, Савета Европе и Владе Републике Србије.

18. јули 2018.

ОД 1. АВГУСТА ПОЈЕДНОСТАВЉЕНА ПРОЦЕДУРА ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА БУДУЋИХ МАМА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - 1. августа ступа на снагу поједностављена процедура за остваривање права будућих мама, док ће документа прибављати ресорно министарство о трошку буџета.

18. јули 2018.

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – У општини Медвеђи је почела реализација пројекта реконструкције зграде општине. Због радова на објекту општинске зграде, све општинске и државне службе које користе канцеларије у згради општине су измештене на неколико локација у Медвеђи.

17. јули 2018.

ОДНОС ПРЕМА АЛБАНСКОЈ И ОСТАЛИМ МАЊИНАМА У СКЛАДУ СА ЕВРОПСКИМ КРИТЕРИЈУМИМА

Београд – „Поједини политичари са југа Србије покушавају да манипулишу осећањима албанске мањине, са циљем да успоставе вештачку равнотежу са тешким положајем Срба на Косову и Метохији, рекла је за „Вечерње новости" Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности.

17. јули 2018.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПОДЕЛИЛА 8,36 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РАЗВОЈ ЛОКАЛНОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Бујановац - Комисија за доделу подстицајних средстава за развој локалног предузетништва у општини Бујановац за 2018. годину је поделила 8,36 милиона динара на име подршке локалном одрживом развоју кроз смањење незапослености и економско оснаживање.

17. јули 2018.

У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ СЕ ГОДИШЊЕ ИЛЕГАЛНО ПОСЕЧЕ ВИШЕ ОД 1.000 КУБИКА ДРВА

Лесковац, Медвеђа - Бесправна сеча шума је велики проблем у скоро свим земљама на свету. Осим малих казни које су предвиђене за шумокрадице у Србији, проблем је и што људи нису свесни последица које настају неселективном и потпуном сечом.

16. јули 2018.

СТАНКОВИЋ: АЛБАНЦИ СА ЈУГА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ НИСУ ТЕМА РАЗГОВОРА У БРИСЕЛУ

Београд - „Албанци са југа централне Србије нису тема разговора у Бриселу и њихово усвајање „Политичке декларације" којом траже да буду укључени у дијалог Београда и Приштине...

16. јули 2018.

СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ГРУПАМА 7,5 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА ЖИВОТА

Београд – Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, је потписала уговоре са представницима удружења и организација цивилног друштва о додели 7,5 милиона динара за реализацију пројеката који ће допринети квалитетнијем животу социјалног становања осетљивих група, као што су деца и жене који су жртве породичног насиља.

16. јули 2018.

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ИЗ ПРЕШЕВА У БЕОГРАДУ

Београд – Изложба фотографија Кренара Халимија „Preševo, City of Equality,“ која је посвећена избегличкој кризи током које је кроз тај град прошло око милион избеглица на путу ка западној Европи, ће бити отворена у среду, 18. јула, у Културном центру „Параброд“ у Београду.

13. јули 2018.

ОТВОРЕН НАУЧНО ОБРАЗОВНИ ЦЕНТАР ЗА МЛАДЕ У КЛЕНИКАМА

Бујановац, Кленике – Село Кленике код Бујановца је јуче добило Научно образовни центар који је намењен младима.

«Претходна страна   Следећа страна»