Архива вести
                   
4. децембар 2017.

ПРАВНИЦИ СА ЈУГА СРБИЈЕ ЗАВРШИЛИ ОБУКУ

Бујановац - Око педесет правника из Бујановца, Прешева и Медвеђе који су завршили програм припреме за правосудни испит, добиће данас у Бујановцу дипломе о завршеној обуци, саопштила је Мисија ОЕБС у Србији.

4. децембар 2017.

АЛБАНСКИМ УДРУЖЕЊИМА ИЗ БУЈАНОВЦА 361.000 ДИНАРА ИЗ БУЏЕТА

Бујановац, Београд – Министарство државне управе и локалне самоуправе је саопштило са су четири удружења из Бујановца добила 361.000 динара из Буџетског фонда за националне мањине за финансирање програма и пројеката из области информисања на језицима националних мањина.

4. децембар 2017.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА УЧЕТВОВАЛА НА НАУЧНОМ СКУПУ АСОЦИЈАЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТ И СТАНДАРДИЗАЦИЈУ СРБИЈЕ

Медвеђа - Научни скуп под називом „Систем квалитета услов за успешно пословање и конкурентност” организован је уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Института за стандардизацију Србије, са циљем да систем квалитета постане услов за успешно пословање и конкурентност по општинама.

4. децембар 2017.

САСТАНАК СТАНКОВИЋА И ШЕФА ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЕУ, АМБАСАДОРА ФАБРИЦИЈА

Бујановац - Председник Координационог тела, Зоран Станковић састао се шефом Делегације Европске уније, амбасадором Семом Фабрицијем у оквиру његове прве посете општини Бујановац.

1. децембар 2017.

ОДРЖАН ДРУГИ „ЕКО ФЕСТ“У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „БУДИ ЕКО“

Медвеђа - Захваљујући финансијској помоћи Министарства заштите животне средине Републике Србије, у општинама Медвеђа, Лебане и Бојник је, у оквиру пројекта „Буди еко”, настављена едукација основаца о заштити животне средине.

1. децембар 2017.

КОНКУРС „ХРАБРИ ИСКОРАЦИ У НОВИМ КУЛТУРНИМ ПРАКСАМА” (РОК: 14.12.2017)

Фондација „Јелена Шантић”, уз подршку Балканског фонда за демократију (BTD) и Тима за социјално укључивање Владе Републике Србије (SIPRU), расписује конкурс за донације „Храбри искораци у новим културним праксама” који је намењен организацијама цивилног друштва.

30. новембар 2017.

„МЕТА У МЕДВЕЂИ НИЈЕ ГОВОРИО О НЕЗАВИСНОСТИ КИМ

Нови Сад – Гостујући у емисији „Прави угао" на Радиотелевизији Војводине, Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, казао је да је албански председник био веома достојанствен и професионалан...

30. новембар 2017.

ВЛАДИКА НИШКИ У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА НАЈАВИО ОБНОВУ ЦРКАВА

Медвеђа - Његово преосвештенство епископ нишки господин Арсеније посетио је општину Медвеђа, и том приликом разговарао са председником општине Небојшом Арсићем о заједничком задатку, који ће бити да Црква, држава и друштво настоје да задрже становништво на овим просторима.

30. новембар 2017.

ЛОКАЛНИ РАЗВОЈ ОТПОРАН НА КЛИМАТСКЕ ПРОМЕНЕ

Министарство заштите животне средине Републике Србије и Програм Уједињених нација за развој (УНДП), уз подршку Глобалног фонда за животну средину (ГЕФ), спроводе пројекат „Локални развој отпоран на климатске промене“.

29. новембар 2017.

СТАНКОВИЋ: МЕТА НИЈЕДНОМ НИЈЕ СПОМЕНУО КИМ У МЕДВЕЂИ

Београд - Председник Координационог тела Владе Републике Србије зa општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић демантовао је наводе портала Прешева јон да је председник Албаније Иљир Мета приликом  посете Медвеђи „пожелео Београду да у догледно време донесе „праву одлуку“ и призна Косово“.

«Претходна страна   Следећа страна»