Архива вести
                   
8. децембар 2017.

ОТВАРАЊЕ МЛЕКАРЕ У МЕДВЕЂИ ДОГОВОРЕНО У МИНИСТАРСТВУ ПРАВДЕ

Медвеђа - Из кабинета председника општине Медвеђа Небојше Арсића саопштено је да је пре два дана  у Београду ,  у Министарству правде  “ имао  важан састанак са директором управе за извршење кривичних санкција Министарства правде...

7. децембар 2017.

ОБЕЗБЕЂЕНО ПОУЗДАНО ВОДОСНАБДЕВАЊЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево – Представници Америчке агенција за међународни развој (УСАИД), Програма Уједињених нација за развој (УНДП) и Владе Републике Србије су у Прешеву пустили у рад нови резервоар за воду капацитета хиљаду кубика, као и обновљени резервоар који прима 500 кубних метара.

7. децембар 2017.

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА „МЕДВЕЂА 2017”

Медвеђа - У четвртак 7. децембра, са почетком од 18 часова, у Дому културе у Медвеђи ће бити отворена изложба фотографија под називом „Медвеђа 2017“.

7. децембар 2017.

СУСРЕТ СТАНКОВИЋА СА СТУДЕНТИМА ОДЕЉЕЊА ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА ИЗ СУБОТИЦЕ У БУЈАНОВЦУ

Београд -  Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, се данас у Палати Србије обратио студентима Одељења Економског факултета...

6. децембар 2017.

ОКРУГЛИ СТО О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О НАЦИОНАЛНИМ САВЕТИМА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

Бујановац – У бујановачком Дому културе „Вук Караџић” јуче је одржан округли сто на коме су представници локалне албанске и ромске националне заједнице разговарали о изменама и допунама Закона о националним саветима националних мањина у Србији.

6. децембар 2017.

У БУЈАНОВЦУ ОСНОВАНА ПРВА СОФТВЕРСКА КОМПАНИЈА

Бујановац – Тројица младих бујановчана основала је прву компанију у Бујановцу која ће се бавити сачињавањем и развојем софтверских апликација, као и мобилних апликација на иОС и Андроид платформама, преноси портал Titulli.com.

6. децембар 2017.

ПОТПИСАН УГОВОР О ОТВАРАЊУ ИНФО ЦЕНТРА ЗА МЛАДЕ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа, Београд - У просторијама Министарства омладине и спорта Републике Србије свечано је потписан уговор о реализацији новог пројекта „Сам свој WEB мајстор“, који је ово Министарство одобрило  Канцеларији за младе општине Медвеђа.

5. децембар 2017.

ШЕФ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЕУ У СРБИЈИ: ЗАДОВОЉНИ СМО РЕЗУЛТАТИМА ПОСТИГНУТИМ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Бујановац  - Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици оценио је у Бујановцу да су односи Србије и Европске уније у „веома повољном" периоду јер је „одређени број корака" већ предузет у приближавању Србије Унији.

5. децембар 2017.

ПРЕШЕВО: НОВИ РЕЗЕРВОАРИ ЗА ВОДУ

Прешево - Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), Програм Уједињених нација за развој (УНДП) и Влада Републике Србије, свечано ће у Прешеву пустити у рад нови резервоар капацитета 1.000 кубних метара, као и обновљени постојећи резервоар капацитета 500 кубних метара воде за пиће.

4. децембар 2017.

ШЕФ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ЕУ У СРБИЈИ У ПРВОЈ ПОСЕТИ ЈУЖНОЈ СРБИЈИ

Бујановац - У оквиру прве посете јужној Србији, амбасадор Сем Фабрици, Шеф  Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији, обићи ће пројекте у Бујановцу и Врању које финансира Европска унија, најављено је из програма Европски Прогрес.

«Претходна страна   Следећа страна»