Архива вести
                   
3. мај 2017.

БУЈАНОВАЧКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ У ФИНАЛУ ТАКМИЧЕЊА „ЕВРОПА ТО СИ ТИ”

Бујановац- Финалисти квиза знања „Европа, то си ти” из јужне и источне Србије, кога спроводи ЕУ Прогрес, су екипе „Витезови здравља” из средње стручне школе „Свети Сава” из Бујановца, екипа из Пријепољске гимназије, тим „Амбасадори”  из гимназије у Новом Пазару и „Зелени зид” из техничке школе „Бошко Кртић” из  Бојника.

3. мај 2017.

ВОЛОНТЕРИ ЦРВЕНОГ КРСТА ЗАВРШИЛИ ОБУКУ ЗА ДОБРОВОЉНО ДАВАЊЕ КРВИ

Бујановац  – Млади волонтери Црвеног крста Бујановац завршили су тродневну обуку у добровољном давању крви, која је од 21. до 23. априла организована у одмаралишту Црвеног крста у Митровом Пољу.

3. мај 2017.

МИНИСТАР ЂОРЂЕВИЋ: СТАБИЛНО НА ЈУЖНОЈ ГРАНИЦИ

Прешево, Бујановац - Министар одбране Зоран Ђорђевић је у пратњи заменика команданта Генералштаба генерал-мајора Славољуба Јанићијевића обишао  Заједничке снаге војске и полиције ангажоване на заштити државне границе са Македонијом, саопштило је Министарство одбране.

3. мај 2017.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА - „ЧУВАЈМО ПРИРОДУ – ОСТАВИМО ЧИСТО“

Медвеђа – У оквиру акције постављања туристичке сигнализације и путоказа на свим кључним местима која су од значаја за развој туризма у општини Медвеђа, запослени у Туристичкој организацији општине Медвеђа су на раскрсници за Сијаринску Бању, на магистралном путу М9, поставили билборд  „Чувајмо природу – оставимо чисто“.

«Претходна страна