Архива вести
                   
26. октобар 2017.

КОНКУРС РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА

Регионална канцеларија за сарадњу младих објавила је 16. октобра 2017. године јавни конкурс за подношење предлога пројеката у области промоције помирења у региону западног Балкана кроз јачање омладинске мобилности, сарадње и активизма.

25. октобар 2017.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 25.10.2017.

Београд - Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа саопштава да ове године неће бити расписан конкурс за доделу бесповратних средстава за субвенције малим и средњим привредним друштвима и предузетницима.

24. октобар 2017.

ЕУ ДОНИРАЛА БУЈАНОВЦУ КАМИОН СМЕЋАР И БУНАР У ВЕЛИКОМ ТРНОВЦУ

Бујановац – На фејсбук страници општине Бујановац је објављено да ће општина Бујановац,  захваљујући  донаторима, реализовати два значајна пројекта.

24. октобар 2017.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОТАЦИЈЕ НЕВЛАДИНИМ И ДРУГИМ НЕПРОФИТНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЗНАЧАЈНИМ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ У 2017. ГОДИНИ (27.10.2017)

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписује Јавни конкурс за учешће у коришћењу финансијских средстава намењених за дотације невладиним и другим непрофитним организацијама значајним за образовање у 2017. години.

23. октобар 2017.

ПОЧЕЛО ДЕМИНИРАЊЕ У ОКОЛИНИ БУЈАНОВЦА

Бујановац – На северу  општине Бујановац  почела је реализација Пројекта техничког извиђања локације Ушки поток од 275.800 квадратних метара за коју се сумња да је загађена убојним средствима заосталих из 2000/2001 године, из периода деловања бивше ОВПМБ против регуларних снага безбедности тадашње Савезне Републике Југославије.

23. октобар 2017.

БУЈАНОВАЧКИ ОСНОВЦИ У „ТРЦИ ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“

Бујановац - Традиционална „Трка за срећније детињство“, коју организује бујановачки Црвени крст, одржана је на градском стадиону у Бујановцу. Као и ранијих година, овој хуманитарној акцији придружило се више од 200 ученика Основне школе  „Бранко Радичевић“.

23. октобар 2017.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПРВА У ЗЕМЉИ У ОБЛАСТИ УПРАВЉАЊА ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА

Медвеђа - Општина Медвеђа је конкурисала и пријавила се код Савета Европе за имплементацију пакета подршке за управљање људским ресурсима у локалној самоуправи. 

20. октобар 2017.

СВЕ ВИШЕ УСПЕШНИХ ИНВЕСТИЦИЈА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Лесковац - Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж изјавио је у Лесковцу да је на југу Србије све више успешних страних инвестиција, што је веома важно с обзиром да су само две локалне самоуправе, Врање и Лесковац...

20. октобар 2017.

УВЕЋАН БУЏЕТ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Скупштина општине Бујановац усвојила је ребаланс буџета, по коме ће буџет општине Бујановац до краја године бити увећан за додатних 30 милиона динара.

20. октобар 2017.

МЕЊА СЕ ЦЕВОВОД, СОБЕ У ХОТЕЛУ „ГЕЈЗИР” ТОПЛИЈЕ

Медвеђа - У Сијаринској Бањи код Медвеђе је у току је замена старог топловода за потребе хотела „Гејзер”, у коме ће зимус собе и апартмани са 277 лежајева бити далеко топлији него претходних година.

«Претходна страна   Следећа страна»