Архива вести
                   
13. мај 2015.

ЈАВНИ ОГЛАС за реализацију Пројекта „Развој малих и средњих предузећа, као и развој и унапређење одговарајућих кадровских профила“

Програм пројекта „Развој малих и средњих предузећа, као и развој и унапређење одговарајућих кадровских профила“ је посвећен незапосленим лицима са високом стручном спремом која се први пут стручно оспособљавају за занимања за која су завршили одговарајуће школе и која су на евиденцији Установе за запошљавање у Прешеву, а који немају радно искуство.

12. мај 2015.

МИНИСТАР ОДБРАНЕ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Прешево - Министар одбране Братислав Гашић посетио је у недељу базу „Цворе“ код Прешева.  Он је том приликом изјавио да је Војска Србије подигла ниво борбене готовости и да је спремна да заједно са осталим безбедносним структурама брани државни територијални интегритет и суверенитет.

12. мај 2015.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИЈУ ЗАРАДА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ БЕЗ РАДНОГ ИСКУСТВА

Врање - У циљу информисања послодаваца о могућностима субвенционисања запошљавања, професионалног оспособљавања, обављања стручне праксе, као и осталих мера активне политике запошљавања, Весна Станојковић, ПР НСЗ, Филијала у Врању, представила је Јавни конкурс за субвенцију зарадеа особа са инвалидитетом без радног искуства и Јавни позив послодавцима за доделу субвенција за запошљавање незапослених корисника новчане социјалне помоћи.

11. мај 2015.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 11.05.2015

Према свим расположивим чињеницама са терена прикупљеним од стране надлежних државних служби, ситуација на југу Србије је стабилна и мирна, рекао је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу. У сталном смо контакту са надлежним државним органима, Владом, министрима, а у сталној смо координацији и са локалним властима у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи.

11. мај 2015.

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ТРГА КАРАЂОРЂА ПЕТРОВИЋА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У Бујановцу је свечано обележен завршетак реконструкције трга Карађорђа Петровића, који је почео у августу прошле године.

11. мај 2015.

СПРЕЧЕНО КРИЈУМЧАРЕЊЕ ЦИГАРЕТА НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ ПРЕШЕВО

Прешево - Српски цариници осујетили су на граничном прелазу Прешево покушај кријумчарења 8.400 комада цигарета.

8. мај 2015.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ

Министарство трговине, туризма и телекомуникације објавило је конкурс за доделу кредитних средстава за подстицање квалитета туристичке понуде. За кредите се може конкурисати пројектима изградње и уређења хотелских капацитета, ресторана и објеката спортско-рекреативног и забавног садржаја, пројектима рестаурације руралних објеката и претварања у туристичке капацитете, за набавку возила, унапређење маркетинга и друго.

8. мај 2015.

МЕНТОРИНГ ЗА 100 НОВООСНОВАНИХ И ПОСТОЈЕЋИХ МСПП И КЛАСТЕРЕ

Национална агенција за регионални развој је објавила јавни позив  „МЕНТОРИНГ ЗА 100 НОВООСНОВАНИХ И ПОСТОЈЕЋИХ МСПП И КЛАСТЕРЕ"

Циљ пројекта је бесплатна услуга менторинга за одабраних 100 предузетника/привредних друштава/кластера у трајању од 50 сати по клијенту, а до краја новембра 2015. године.

7. мај 2015.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 7.05.2015

Позивамо вас да у петак  08. маја у 12 часова на Тргу у Бујановцу присутвујете свечаном пресецању врпце којом ће и званично бити обележен завршетак реновирања главног градског  трга. Свечаност организује општина Бујановац у оквиру прославе дана општине.

Након пресецања врпце медијима ће изјаву дати Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

7. мај 2015.

РАДИОНИЦЕ КАРИЈЕРНОГ ИНФОРМИСАЊА

Врање – Канцеларија за младе ће током маја организовати радионице каријерног информисања за ученике трећег разреда економско-трговинске школе.

«Претходна страна   Следећа страна»