Архива вести
                   
6. мај 2015.

СКОРО 140 МИГРАНАТА ПРИВЕДЕНО У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Полиција је привела групу од 136 илегалних миграната без личних докумената на аутобуској станици "Ниш експрес" у Бујановцу.

6. мај 2015.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ДЕЦА ЗА ДЕЦУ”

Медвеђа - У Медвеђи је одржана XII хуманитарна приредба „Деца за децу“ у организацији Предшколске установе „Младост“ из те општине.  Том приликом прикупљено је 37.890 динара од прилога на улазу у Дом културе, где је приредба и одржана.

5. мај 2015.

ШВЕРЦОВАЛИ ДУВАН У ШЛЕПЕРУ СА ВОЋЕМ

Прешево - Цариници су на граничном прелазу Прешево спречили два покушаја кријумчарења резаног дувана и запленили готово пола тоне тог акцизног производа.

5. мај 2015.

МАСОВНА СЕЧА ШУМА У ЗАШТИЋЕНОМ ПРЕДЕЛУ ОКО МАНАСТИРА ПРОХОР ПЧИЊСКИ

У последњих месец дана масовно се сече шума у заштићеном пределу око манастира Прохор Пчињски, којим газдује Врањска епархија. Зелена мрежа југа Србије оптужује Епархију да неплански и без дозволе сече вредно шумско богатство, док у Епархији тврде да све раде по закону и да имају потребне дозволе.

4. мај 2015.

РАДНИЦИ РТВ БУЈАНОВАЦ АПЕЛУЈУ НА СПРЕЧАВАЊЕ ПРИВАТИЗАЦИЈЕ И ГАШЕЊА ТЕ МЕДИЈСКЕ КУЋЕ

Бујановац - Запослени у Радио Телевизији Бујановац, чланови Синдиката новинара Србије (СИНОС), упутили су отворено писмо председнику Србије, председнику Владе, председници Парламента, шефовима посланичких група...

4. мај 2015.

ПРВОМАЈСКИ СУСРЕТ У СЕЛУ ТУПАЛЕ

Медвеђа - У селу Тупале, у општини Медвеђа, у коме живе искључиво Албанци, одржан је традиционални  првомајски сусрет Албанаца из те општине и оних који  су из те општине отишли да живе на Косову и Метохији, као и у иностранству.

4. мај 2015.

ИЗ БУЈАНОВАЧКЕ "ХЕБЕ" ОТПУШТЕНА 33 РАДНИКА

Бујановац - Представници три синдиката бујановачке фабрике минералне воде „Хеба”, Самосталног синдиката, синдиката „Независност“ и Асоцијације слободних и независних синдиката, организовали су једночасовни штрајк упозорења због намере пословодства да отпусти 33 радника овог предузећа.

4. мај 2015.

НАЈТРАЖЕНИЈИ РАДИОЛОЗИ И МАТЕМАТИЧАРИ

Врање - На тржишту рада у Пчињском округу најтраженији стручњаци су доктори - радиолози, као и професори математике, музике и историје.

«Претходна страна