Arhiva vesti
                   
29. Januar 2020.

SVETOSAVCI PRIREDBOM OBELEŽILI DAN ŠKOLE

Bujanovac – Srednja škola „Sveti Sava“ u Bujanovcu proslavila je u ponedeljak školsku slavu Svetog Savu.

29. Januar 2020.

IPARD U 2020. GODINI- ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?

Ministarstvo poljoprivrede planira da u ovoj godini objavi pet javnih poziva iz IPARD programa pomoći EU. Podsticaji iznose oko 57,6 miliona evra.

29. Januar 2020.

TRENING ZA STRATEŠKO PLANIRANjE ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA (ROK: 5. FEBRUAR 2020)

Resursni centar za organizacije civilnog društva (RC) u Srbiji je raspisao poziv za Trening strateškog planiranja za organizacije civilnog društva namenjen predstavnicima organizacijaja koji žele da se upoznaju sa osnovama strateškog planiranja, različitim pristupima i važnošću ovog dokumenta u razvoju organizacije.

28. Januar 2020.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA 23. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U MOSTARU, BOSNA I HERCEGOVINA

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem 23. Međunarodnom sajmu privrede koji će se održati u Mostaru, Bosna i Hercegovina, u periodu od 31. marta do 4. aprila 2020. godine.

28. Januar 2020.

KREDITI I GARANCIJE FONDA ZA RAZVOJ REPUBLIKE SRBIJE

Fond za razvoj Republike Srbije obezbeđuje sledeće kredite i garancije:

28. Januar 2020.

DESK KREATIVNA EVROPA SRBIJA – KONKURS „JAČANjE KULTURNE SARADNjE I KONKURENTNOSTI KULTURNIH I KREATIVNIH INDUSTRIJA ZAPADNOG BALKANA (ROK: 17. MART 2020)

Konkurs „Jačanje kulturne saradnje i konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija Zapadnog Balkana” otvoren je 17. decembra 2019. godine i traje do 17. marta 2020. godine.

27. Januar 2020.

INTERVJU „POLTIKA“: IZLAZAK ALBANACA NA IZBORE POTVRDA JE DA SU DEO SRBIJE

Intezivni razgovori između Beograda i Tirane, kao što vidimo, daju rezultate, tako da postepeno ali sigurno svi na ovim prostorima shvataju da su Albanci sa juga centralne Srbije građani Republike Srbije što njihov sporazum o zajedničkom izlasku na izbore praktično potvrđuje.

24. Januar 2020.

USAID I MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE OLAKŠAVAJU PRISTUP KREDITIMA ZA MALA I SREDNjA POLjOPRIVREDNA PREDUZEĆA

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su program kreditne garancije u saradnji sa ProCredit bankom...

24. Januar 2020.

AUDICIJA ZA UČEŠĆE NA TAKMIČENjU „SRBIJA U RITMU EVROPE“U SUBOTU U MEDVEĐI

Svi zainteresovani omladinci, starosti od 12 do 20 godina, koji žele da učestvuju na audiciji „Srbija u ritmu Evrope“ za pevače i plesače mogu da se prijave u Osnovnoj školi „Gornja Jablanica“ u Medveđi do 25. januara, odnosno do samog početka audicije u 12.30 časova.

24. Januar 2020.

VOJSKA POZIVA SVE PUNOLENTE MLADIĆE DA SE PRIJAVE U VOJNU EVIDENCIJU

Ministarstvo odbrane uputilo je poziv za uvođenje u vojnu evidenciju osoba koje ove godine postaju punoletne, mladićima rođenim 2002. godine, kao i starijih godišta koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju.

  Следећа страна»