Arhiva vesti
                   
23. Juli 2019.

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U FINANSIRANjU PROGRAMA OBUKE ZA POTREBE POSLODAVCA ZA ZAPOSLENOG U 2019. GODINI

Nacionalna služba za zapošljavanje je objavila javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke za potrebe poslodavca za zaposlenog u 2019. godini.

23. Juli 2019.

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PROGRAMA I PROJEKATA KOJI ĆE SE FINANSIRATI IZ BUDžETA MINISTARSTVA ZDRAVLjA ZA 2020. I NAREDNE DVE GODINE

Ministarstvo zdravlja je raspisalo javni poziv za podnošenje programa i projekata koje će se finansirati iz budžeta Ministarstva zdravlja za 2020. i naredne dve godine.

23. Juli 2019.

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA OSTVARIVANjE PRAVA NA PODSTICAJE ZA INVESTICIJE U OPREMU U OBJEKTIMA ZA PRERADU MLEKA, MESA, VOĆA, POVRĆA I PROIZVODNjU VINA, PIVA I JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA U 2019. GODINI

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije...

22. Juli 2019.

FINANSIRANjE MLADIH PREDUZETNIKA, STAROSTI OD 18 DO 35 GODINA, ŽENA PREDUZETNICA, POVRATNIKA I PREDUZETNIKA KOJI ULAŽU U POLjOPRIVREDNI SEKTOR

Vlada Republike Srbije usvojila je Zaključak o usvajanju Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja za koji je opredeljeno ukupno 300 miliona dinara bespovratnih sredstava.

22. Juli 2019.

EVROPA ZA GRAĐANE I GRAĐANKE: NOVI POZIV ZA PODNOŠENjE PROJEKATA (ROK: 2.9.2019)

Obaveštavamo sve zainteresovane da je otvoren novi poziv za podnošenje projekata u okviru programa „Evropa za građane i građanke”.

22. Juli 2019.

SULEJMAN IBRAIMI ČUVA JEDNO OD POSLEDNjIH KRDA BIVOLICA U SRBIJI

Preševo – Sulejman Ibraimi (76) iz sela Buštranje kod Preševa jedan je od poslednjih poljoprivrednika u Srbiji koji na svom imanju ima bivolice, životinje papkare koje podsećaju na goveda, ali koje se ne ubrajaju u njih.

22. Juli 2019.

TURISTI IZ FRANCUSKE ODUŠEVLjENI LEPOTAMA MEDVEĐE I OKOLINE

Medveđa – Na ulicama Medveđe, Sijarinske Banje i u okolini često se ovih dana može čuti francuski jezik. To su turisti, njih tridesetoro, koji su iz daleke Francuske došli da uživaju u prirodi i vide kulturno-istorijske spomenike na jugu Srbije, a koje je doveo Medveđanin, Mališa Simić.

19. Juli 2019.

POČELO TAKMIČENjE „ŠAMPIONI BEZGOTOVINSKOG PLAĆANjA"

Pod sloganom  „Plati karticom i pobedi", prvog dana jula počelo je takmičenje gradova i opština –  „Šampioni bezgotovinskog plaćanja". Lokalne samouprave koje budu najuspešnije u motivisanju građana i privrede da takse...

19. Juli 2019.

APLIKACIJA KOJA OMOGUĆAVA PREGLED POLjOPRIVREDNOG ZEMLjIŠTA DOSTUPNA JAVNOSTI

Beograd – Uprava za poljoprivredno zemljište razvila je novu GIS aplikaciju koja omogućava pregled poljoprivrednog zemljišta. Veb aplikacija o podacima o poljoprivrednom zemljištu u državnoj svojini od 15. jula je javno dostupna.

19. Juli 2019.

PLEJOVCI NA KOŠARKAŠKOM KAMPU U SOKOBANjI

Bujanovac – Bujanovački OKK Plej 017 i KK Panteri iz Vranja organizovaće i ovog leta košarkaški kamp u Sokobanji, na kojem će učestvovati 150 košarkaša i košarkašica iz zemlje i inostranstva.

  Следећа страна»