Arhiva vesti
                   
7. Jun 2023.

PREDAJA ORUŽJA BEZ POSLEDICA DO ČETVRTKA

Bujanovac – Beograd  – Od početka akcije „Predaj oružje“ policiji je predato nešto više od 78.000 komada cevi i gotovo 2,7 miliona komada municije.

6. Jun 2023.

RASPUST OD DANAS, VRATA ŠKOLA OTVORENA DO 20. JUNA

Bujanovac – Beograd  – Raspust za osnovce i srednjoškolce u Srbiji počinje danas, ali vrata škola ostaju otvorena do 20. juna za one koji bi da poprave ocene, ali i za učenike na dopunskoj nastavi, u slobodnim aktivnostima i produženom boravku.

5. Jun 2023.

OPŠTINA IZABRALA FIRME KOJE ĆE UGRAĐIVATI SOLARNE PANELE

Bujanovac – Beograd  – Za ugradnju solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe, kroz Program energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, građanima će biti na raspolaganju šest firmi.

 

2. Jun 2023.

KRAJ ŠKOLSKE GODINE 6. JUNA

Bujanovac – Beograd  – Vlada Republike Srbije danas je donela odluku da se školska godina u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji završi 6 juna.

 

1. Jun 2023.

JAVNI POZIV MINISTARSTVA ZA ENERGETSKU SANACIJU KUĆA I STANOVA

Bujanovac – Beograd  – Ministarstvo rudarstva i energetike objavilo je danas javni poziv za jedinice lokalne samouprave i gradske opštine u okviru novog programa za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova. Poziv traje do 23. juna.

 

30. Maj 2023.

OTVOREN KONKURS ZA PREDUZETNIKE

Bujanovac – Beograd  – Opština Bujanovac otvorila je konkurs za subvencionisanje lokalnih firmi preko kojeg će biti raspodeljeno 20 miliona dinara. Konkurs je otvoren do 13. juna.

29. Maj 2023.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U UTORAK

Bujanovac – Beograd  – Crveni krst Bujanovac u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi 30. maja u Domu kulture.

 

29. Maj 2023.

ODBLOKIRAN PUT IZMEĐU BUJANOVAČKIH SELA

Bujanovac – Beograd  – Put koji spaja sela Muhovac i Zarbince u bujanovačkoj opštini odblokiran je tokom vikenda nakon intervencije nadležnih službi.

 

25. Maj 2023.

SREDNjA ŠKOLA „SVETI SAVA“ SE PREDSTAVILA OSNOVCIMA

Bujanovac – Beograd  – Učenici osmog razreda osnovnih škola iz Levosoja, Klenika, Žbevca, Vrtogoša i Bujanovca imali su priliku da na Dan otvorenih vrata Srednje škole „Sveti Sava“...

25. Maj 2023.

Poseta predsedavajućeg OEBS-a

Beograd  – Predsedavajući Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju  Bujar Osmani, ministar spoljnih poslova Severne Makedonije, održao je sastanak  sa predstavnicima državnih organa i Nacionalnog saveta makedonske nacionalne manjine.

  Следећа страна»