Arhiva vesti
                   
9. Juli 2024.

KOMESARKA STANISAVLjEVIĆ ODRŽALA SASTANAK SA DIREKTOROM KOORDINACIONOG TELA ZA OPŠTINE PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA, NENADOM MITROVIĆEM

Komesarka za izbeglice i migracije Republike Srbije, Nataša Stanisavljević, održala je sastanak sa direktorom Službe Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu, Nenadom Mitrovićem tokom kojeg je razmatrano tekuće stanje i izazovi u oblasti migracija, kao i planirani koraci za unapređenje uslova života izbeglica, intereno raseljenih lica dok su u raseljeništvu i migranata u ovim opštinama.

 

8. Juli 2024.

ŠKOLAMA FALI 1.312 ZAPOSLENIH: USKORO KONKURSI ZA PRIJEM U OSNOVNOM I SREDNjEM OBRAZOVANjU

Osnovne i srednje škole će, u narednom periodu raspisati konkurse za prijem u radni odnos za 1.312 upražnjenih radnih mesta u obrazovnim ustaniovama sa najmanje 30 odsto angažovanja.

8. Juli 2024.

„HEBA“ BUJANOVAC ZAPOŠLjAVA, JAVITE SE NA KONKURS!

Kompanija „HEBA“ raspisuje konkurs za radno mesto izvršioca na radnom mestu „električar“!

 

4. Juli 2024.

NA EKONOMSKOM FAKULTETU 60 BRUCOŠA

Od 90 mesta na bujanovačkom odeljenju Ekonomskog fakulteta Subotica u prvom upisnom roku biće popunjeno oko 60.

 

4. Juli 2024.

SLEDEĆE NEDELjE RANG LISTA DECE KOJA MOGU DA SE UPIŠU U VRTIĆ

Rang lista dece koja će biti upisana u vrtić „Naša radost“ u Bujanovcu biće objavljena sledeće nedelje, rečeno je našem portalu u ovoj ustanovi. Konkurs za oko 30 slobodnih mesta je bio otvoren do 20. juna, a komisija još uvek obrađuje prijave.

 

3. Juli 2024.

DANAS ISPLATA 11. I 12. MESEČNE RATE STUDENTSKIH STIPENDIJA ZA NEDOSTAJUĆA ZANIMANjA, KAO I STIPENDIJA ZA NADARENE

Ministarstvo prosvete obaveštava stipendiste da isplata 11. i 12. mesečne rate stipendija za nadarene učenike i studente u Republici Srbiji za školsku 2023/24. godinu počinje u sredu, 3. jula 2024.

 

3. Juli 2024.

U „SVETOM SAVI“ JOŠ 43 SLOBODNA MESTA, POPUNjEN SAMO SMER MEDICINSKA SESTRA-VASPITAČ

Srednju stručnu školu „Sveti Sava“ u Bujanovcu u prvom upisnom roku upisalo je 69 učenika, od slobodnih 112 mesta, tako da je za drugi upisni rok ostalo 43 slobodna mesta – najviše na smeru tehničar za industrijsku robotiku.

 

28. Jun 2024.

Nastavak saradnje uz zajedničko i koordinisano delovanje na rešavanju svih izazova

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Republike Srbije Tomislav Žigmanov razgovarao je danas sa direktorom Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenadom Mitrovićem o planovima Minstarstva, nastavku međusobne saradnje i načinima zajedničkog delovanja i drugih relevantnih subjekata u cilju uspešnog i pozitivnog rešavanja pitanja koja se tiču života građana na jugu Srbije.

 

14. Jun 2024.

NENAD MITROVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uputio je čestitke povodom Kurban-bajrama svim građanima muslimanske veroispovesti koji proslavljaju ovaj praznik.

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents