Arhiva vesti
                   
29. Mart 2021.

NAGRADE ZA AKTIVIZAM MLADIH SA HENDIKEPOM (ROK: 30. JUN 2021)

Udruženje studenata sa hendikepom nagrađuje aktivizam mladih sa hendikepom! Udruženje je spremilo vredne nagrade za one koji se budu aktivistički angažovali, jer želi da podstakne mlade sa hendikepom da se uključuju...

29. Mart 2021.

ZA MEDVEĐU, LEBANE I BOJNIK 29,1 MILION DINARA IZ BUDžETSKOG FONDA

Medeveđa - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je  saopštilo da je iz Budžetskog fonda opredelilo 29,1 milion dinara za realizaciju projekata u tri opštine Jablaničkog upravnog okruga – Medveđu, Lebane i Bojnik.

26. Mart 2021.

POČELA ONLAJN PRIJAVA BUDUĆIH PRVAKA

Preševo, Bujanovac, Medveđa – Na portalu e-Uprava je počelo  prijavljivanje za upis učenika u prvi razred osnovne škole. 

26. Mart 2021.

VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANjA POČELA U BUJANOVCU NA TRI LOKACIJE

Bujanovac - Imunizacija bez zakazivanja preko e-Uprave je juče počela u Bujanovcu. Ekipe Doma zdravlja su obilazile gradska naselja, a jedan punkt je bio otvoren i na Odeljenju medicine rada u ovoj ustanovi, a ne na Ekonomskom fakultetu kako je planirano.

26. Mart 2021.

U MEDVEĐI POLOŽENI VENCI NA SPOMEN ČESMI POVODOM 22 GODINE OD POČETKA NATO AGRESIJE

Medveđa - U Medveđi je juče ispred spomen česme održan dvadeset drugi  komemorativni skup u čast stradalih boraca iz opštine Medveđa, kao i svih poginulih u NATO agresiji 1999. godine.

25. Mart 2021.

BESPLATAN KURS „RAZVOJ VEB STRANICA (PHP)“- IT BOOTCAMP (Rok: 28. mart 2021)

Besplatna i neprofitna škola „IT Bootcamp" je omogućila svim zainteresovanima iz cele Srbije da se prijave za besplatan IT kurs „Razvoj veb stranica (PHP)“. Prijavljivanje je u toku i traje do nedelje, 28. marta.

25. Mart 2021.

U BUJANOVCU POČINjE VAKCINACIJA BEZ PRIJAVE PREKO E-UPRAVE

Bujanovac - Dom zdravlja Bujanovac je dobio dozvolu da počne sa vakcinacijom građana bez prijave preko e-Uprave, kazala je dr Daliborka Pavlović, direktorka te ustanove.

25. Mart 2021.

VIŠE OD 400 MIGRANATA DISLOCIRANO NA JUG SRBIJE

Sombor, Preševo - U zajedničkoj akciji Grada Sombora, Komesreijata za izbeglice i migracije, Žandarmerije i somborske policije juče je sprovedena nova akcija dislokacije 436 migranata iz Sirije, Avganistana, Pakistana, Alžira i Maroka koji nemaju regulisan boravak u ovom gradu.

25. Mart 2021.

SARADNjA MEDVEĐE I MEROŠINE – ZAJEDNIČKI NASTUP NA KONKURSIMA

Medveđa – Opštine Medveđa i Merošina su juče potpisale Sporazum o međuopštinskoj saradnji u oblasti upravljanja ljudskim resursima.  Sporazum su u Merošini potpisali predsednici pomenutih opština, Nebojša Arsić i Saša Jovanović.

24. Mart 2021.

KONKURS ZA SREDNjOŠKOLCE U JABLANIČKOM OKRUGU (Rok: 21. april 2021)

Lokalni tim Leskovac Unije srednjoškolaca Srbije je odlučio da, u saradnji sa Narodnom bibliotekom „Radoje Domanović“ Leskovac, organizuje literarni konkurs na sledeće teme: „Napisaću ti stih“,„Pesma u meni“ i „Naš jezik je simbol mene“, a prijave traju od 21. marta do 21. aprila 2021. godine.

«Претходна страна   Следећа страна»