Arhiva vesti
                   
15. Novembar 2019.

KONCERT KVARTETA „STRINGS ON THE WIND“ U KULTURNOM CENTRU OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa – U Kulturnom centru opštine Medveđe održan je koncert kvarteta „Strings on the Wind“ iz Beograda. Ovaj jedinstveni kamerni ansambl u našoj zemlji, u sastavu Ivana Antić – flauta, Lena Vasić – violina, Vladimir Gurbaj – klarinet i Ivan Milutinović svirao je najbolja dela Štrausa, Čajkovskog, Vivaldija, Verdija i ostalih velikana klasične muzike.

15. Novembar 2019.

KNjIGA NA POKLON ZA DAN BIBLIOTEKE

Bujanovac – Biblioteka „14. novembar“ u Bujanovcu obeležila je svoj dan ugostivši mališane iz produženog boravka Osnovne škole „Branko Radičević“.

15. Novembar 2019.

BUJANOVAČKI LEKAR PROŠAO MEĐUNARODNU OBUKU U TURSKOJ

Bujanovac, Izmir – Među sedmoro lekara iz Srbije, koji su u turskom Izmiru završili obuku iz urgentne medicine pod nazivom “Medical Rescue Team Training”, našao se i dr Bejtula Ajeti iz Službe hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac.

14. Novembar 2019.

DODATNE OLAKŠICE ZA MALE RADIO I TV EMITERE

Privredna komora Srbije (PKS) i Organizacija muzičkih autora (SOKOJ) su potpisali sporazum koji predviđa dodatni popust na minimalne tarife koje lokalne radio i TV stanice plaćaju tom udruženju za emitovanje muzičkih dela. Procenjuje se da će, zahvaljujući ovoj olakšici, mali emiteri uštedeti više miliona dinara godišnje.

14. Novembar 2019.

NOVI POZIV FONDA ZA ZAPADNI BALKAN (ROK: 10. DECEMBAR 2019)

Fond za Zapadni Balkan (WBF) je objavio treći regionalni poziv za projekte, koji je usmeren na promovisanje saradnje i deljenje zajedničkih vrednosti među zajednicama, civilnim društvom i građanima u regionu.

14. Novembar 2019.

KONKURS ZA UMETNIKE KOJI ŽELE DA IZLAŽU SVOJE DELA U NARODNOM MUZEJU LESKOVAC (ROK: 5. DECEMBAR 2019)

Umetnici koji žele da predstave svoja dela u leskovačkom Narodnom muzeju mogu do 5. decembra da se  prijave na konkurs za izlagačku 2020. godinu.

13. Novembar 2019.

UDRUŽENjE NOVINARA SRBIJE (UNS) RASPISALO KONKURS ZA NOVINARSKE NAGRADE (ROK: 28. NOVEMBAR 2019)

Udruženje novinara Srbije (UNS) je raspisalo konkurs za novinarske nagrade za 2019. godinu – za životno delo i za najbolje novinarske radove objavljene u medijima u periodu od 10. decembra prošle do 10. decembra ove godine.

13. Novembar 2019.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O REFERENDUMU I NARODNOJ INICIJATIVI (ROK: 22. NOVEMBAR 2019)

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u postupku pripreme zakona kojim se uređuje oblast lokalne samouprave sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

12. Novembar 2019.

SUDBINA RUDNIKA LECE JE SUDBINA CELE MEDVEĐE

Beograd, Medveđa – Najveći prirodni potencijal Medveđe je rudnik Lece i na neki način sudbina ovog rudnika je i sudbina opštine Medveđa, poručio je na nedavno održanoj devetoj Međunarodnoj konferenciji o mineralnim resursima u Beogradu predsednik ove opštine, Nebojša Arsić.

12. Novembar 2019.

„NOVA EKONOMIJA“: OTVORENE PRIJAVE ZA BESPLATNU ŠKOLU EKONOMSKOG NOVINARSTVA (ROK: 16. NOVEMBAR 2019)

Ekonomski mesečnik „Nova ekonomija“ organizuje besplatnu školu ekonomskog novinarstva i  poziva mlade novinare i studente iz cele Srbije da se prijave.

«Претходна страна   Следећа страна»