Arhiva vesti
                   
22. Januar 2020.

ODRŽAN RADNI SASTANAK PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA I AMBASADORA SAD

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa održao je radni sastanak sa ambasadorom SAD u Srbiji, Entonijem Godfrijem u okviru njegove prve posete opštinama Preševo, Bujanovac, Vranje i Leskovac.

21. Januar 2020.

JAVNI POZIV ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA U 2020. GODINI (ROK: 29. MAJ 2020)

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja je raspisalo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za nabavku novog traktora u 2020. godini.

21. Januar 2020.

KONKURS ZA DODELU DOTACIJA NAMENjENIH ZA PROJEKTE RAZVOJA TURIZMA U 2020. GODINI

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je raspisalo javni konkurs za dodelu dotacija za finansiranje projekata razvoja turizma u 2020. godini.

21. Januar 2020.

MINISTARSTVO PRIVREDE: JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA ZA PROGRAM PODRŠKE RAZVOJU POSLOVNE INFRASTRUKTURE ZA 2020. GODINU (ROK: 27. JANUAR 20202)

Cilj programa: unapređenje razvojnog potencijala jedinica lokalnih samouprava kroz stvaranje povoljnih uslova za privlačenje investicija, unapređenje privrednog ambijenta i otvaranje novih radnih mesta.

20. Januar 2020.

RASPISAN KONKURS ZA POŠUMLjAVANjE U 2020. GODINI

Ministarstvo zaštite životne sredine raspislao je konkurs za dodelu sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2020. godini, u cilju povećanja pošumljenosti teritorije Republike Srbije.

20. Januar 2020.

OTVOREN POZIV ZA DOSTAVLjANjE PREDLOGA PROJEKATA U OKVIRU ZAJEDNIČKOG REGIONALNOG UN PROGRAMA „DIJALOG ZA BUDUĆNOST“ (ROK: 9. FEBRUAR 2020)

U okviru zajedničkog regionalnog UN programa „Dijalog za budućnost” otvoren je poziv za prekogranične projekte u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji.

20. Januar 2020.

OVE GODINE DESET MERA PODSTICAJA ZA POČETAK BIZNISA

Svima sa preduzetničkom idejom ove godine je na raspolaganju više od deset mera državnih podsticaja za početak posla. Neke olakšice u prethodnom periodu bile su pilot-projekti koji su dali dobar rezultat. Premijerka  Ana Brnabić je na skupu "Startuj legalno 2020" poručila da su inovacije i zapošljavanje mladih prioritet.

20. Januar 2020.

FONDACIJA „NOVAK ĐOKOVIĆ" KROZ PROGRAM „ORIGINALNI LIDERI" POMAŽE DOMAĆE PRIVREDNIKE

Prvi put u Srbiji, društveni preduzetnici će imati priliku da učestvuju u intenzivnom programu stručne podrške „ Originalni lideri".

9. Januar 2020.

OMLADINSKI IZAZOV “GENERATION UNLIMITED” (ROK: 10. FEBRUAR 2020)

Omladinski izazov u okviru inicijative “Generation Unlimited” stiže u Srbiju! UNICEF poziva mlade da ponude rešenja kojima će pomoći unapređenje obrazovanja, zapošljivosti i građanskog aktivizma. Prijavite se ako imate ideje kako da pokrenete rešavanje problema u svojoj zajednici a nemate dovoljno sredstava da ih sprovedete u delo.

«Претходна страна   Следећа страна»