Arhiva vesti
                   
25. Januar 2024.

OBJAVLjEN NOVI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA KUPOVINU SEOSKIH KUĆA SA OKUĆNICOM U 2024. GODINI

Ministarstvo za brigu o selu je i ove godine raspisalo Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i za tu namenu Vlada Republike Srbije odredila je ukupno 500.000.000,00 dinara.

 

25. Januar 2024.

U FEBRUARU MINI ODMOR ZBOG DRŽAVNOG PRAZNIKA

Ovogodišnji Dan državnosti obeležava se 15. i 16. februara, koji padaju u četvrtak i petak, pa se u kombinaciji sa vikendom dobija pravi mini-odmor od četiri dana. Posle Dana državnosti slavićemo Praznik rada kao i Vaskrs.

 

24. Januar 2024.

CRKVA I ŠKOLA „SVETI SAVA“ ZAJEDNO OBELEŽAVAJU SAVINDAN U SUBOTU

Crkvena opština Bujanovac i Srednja stručna škola „Sveti Sava“ obeležiće Savindan u subotu, 27. januara, svečanom akademijom u Domu kulture u Bujanovcu, od 18 časova.

 

24. Januar 2024.

ZBIRKE ZA MALU MATURU OD SUTRA U KNjIŽARAMA

Zbornici su zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i „Prosvetne smotre”.

24. Januar 2024.

POZIV MLADIMA ZA DOBROVOLjNO SLUŽENjE VOJNOG ROKA.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u 2024. godini.

 

24. Januar 2024.

RAZGOVORI SA GRAĐANIMA U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI

Obaveštavamo sve građane iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa da su planirani termini za razgovor sa predstavnicima Službe Koordinacionog tela predviđeni 06., 07. i 08. februara 2024. godine.

 

23. Januar 2024.

VELIKA ZAINTERESOVANOST ZA SPECIJALNU BOLNICU ZA REHABILITACIJU U BUJANOVAČKOJ BANjI

U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Bujanovačkoj Banji 1400 korisnika je rezervisalo aranžmane sa vaučerima za odmor u Srbiji.

 

 

23. Januar 2024.

ELEKTRONSKO PLAĆANjE STRUJE I PREGLED RAČUNA PONOVO DOSTUPAN GRAĐANIMA

Portal „Uvid u račun“ ponovo je dostupan korisnicima za preuzimanje e-faktura i elektronsko plaćanje. Na portalu su dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i arhiva računa i plaćanja u prethodne tri godine, sa detaljnim pregledom potrošnje po zonama i tarifama, saopštio je EPS.

 

 

23. Januar 2024.

RASPISAN KONKURS ZA DODELU KREDITNIH SREDSTAVA ZA PODSTICANjE KVALITETA TURISTIČKE PONUDE

Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je Konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude.

 

22. Januar 2024.

VOZITE OPREZNO U ZONAMA ŠKOLA

Povodom početka drugog polugodišta, Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da obrate posebnu pažnju u zonama škola, jer se od danas učenici osnovnih i srednjih škola vraćaju u škole.

 

«Претходна страна   Следећа страна»