Arhiva vesti
                   

POŠTA TRAŽI DOSTAVLjAČE, VOZAČE, ŠALTERSKE RADNIKE, POŠTARE

29. April 2022.

Bujanovac – Beograd -  Pošta Srbije od 4. maja otvara stalni javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije, što može biti prilika za zapošljavanje i u bujanovačkoj Pošti, koja se već duže vreme suočava sa manjkom radnika.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom online postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Da bujanovačkoj pošti fale radnici potvrđeno je početkom marta, kada su poštari širom Srbije štrajkovali.

Iz Pošte Srbije sada saopštavaju da se konkurs otvara usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica te su i potrebe za radnicima evidentne.

Kandidati koji uđu u  uži izbor biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu biće dostupni na sajtu Pošte Srbije, na posebnoj stranici.

„Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim moućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama“, dodaje se u saopštenju.

Pošta Srbije podseća da je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

„Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija“, stoji u saopštenju Pošta Srbije.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo