Arhiva vesti
                   

BUJANOVAČKA DECA DOBILA NOVO IGRALIŠTE KOD GRADSKE CRKVE

26. April 2022.

Bujanovac – Beograd - U dvorištu crkve Sveti apostoli Petar i Pavle u Bujanovcu na dan Uskrsa svečano je  otvoreno dečije igralište.

Novootvoreni dečiji kutak za igru i druženje mališana rezultat je samoinicijative i dobre volje pojedinih Bujanovčana sa ciljem da se deci obezbedi mesto za zabavu na kome će provoditi dane svog detinjstva.

Zabavni park sa ljuljaškama, toboganom, klackalicama i drugim sadržajem za mališane otvoren je u prisustvu velikog broja Bujanovčana i njihove dece.

Sveštenik Novica Nikolić izrazio je veliku zahvalnost svim učesnicima ovog poduhvata i okupljenim građanima i čestitao Uskrs.

„ Okupili smo se jako lepim povodom, do ovoga je došlo zahvaljujući ljudima dobre volje, crkvene opštine i Pravoslavne crkve“, rekao je otac Novica.

Bujanovčani koji su se samoorganizovali i doprineli uređenju ovog prostora za decu su Jelena Urošević, Nebojša Janjić Kuke, Dejan Mihajlović, Nenad Manić, Goran Tomić, Ivica Vanja Dimitrijević, Ivan Anđelković, Boban Stojanović, Vladimir Stojković, Igor Dimić, i Vladan Milosavljević.

Nakon presecanja vrpce mališani su imali prilike da isprobaju sve rekvizite.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo