Arhiva vesti
                   
10. Septembar 2021.

TREĆU DOZU U BUJANOVCU PRIMILO 350 LjUDI

Bujanovac – Beograd - Treću dozu vakcine protiv korona virusa u Bujanovcu je primilo nešto više od 350 ljudi, pokazuju najnoviji podaci Doma zdravlja.

9. Septembar 2021.

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA PREDSTAVNICIMA OEBS-a O SITUACIJI U PREŠEVU I BUJANOVCU

Bujanovac - Preševo -  Beograd – Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić izjavio je tokom obraćanja javnosti da će država Srbija i dalje predano raditi na integraciji Albanaca na jugu centralne Srbije.

8. Septembar 2021.

MEDVEĐA IZDVOJILA TRI MILIONA ZA POMOĆ POLjOPRIVREDNICIMA

Medveđa – Beograd – Za sprovođenje svog programa podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju Medveđa je u opštinskom budžetu opredelila 3,1 milion dinara.

7. Septembar 2021.

NASTAVNICI ODLUČILI, U ŠKOLI B. RADIČEVIĆ BEZ BESPLATNIH UDžBENIKA FONDACIJE „KAVČIĆ“

Bujanovac – Beograd -  U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu ove školske godine se neće koristiti niti jedan besplatan udžbenik koji nudi Fondacija Kavčić, potvrdio je Bujanovačkim direktor škole Nenad Tasić.

7. Septembar 2021.

ARIFI PRIMIO TREĆU DOZU, POZIVA GRAĐANE DA SE VAKCINIŠU

Bujanovac – Beograd - Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi nedavno je primio treću dozu vakcine protiv korona virusa i pozvao građane da slede njegov primer.

3. Septembar 2021.

DODELjENI UGOVORI ZA BESPOVRATNA SREDSTVA PREDUZETNICIMA

Bujanovac – Preševo – Beograd - Dodela ugovora za bespovratna sredstva preduzetnicima iz Preševa, Bujanovca i Medveđe, koja je i za ovu godinu obezbedilo Koordinaciono telo, obavljena je u amfiteatru Odeljenja ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu.

2. Septembar 2021.

POSETA AMBASADORA OEBS- A U SRBIJI BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd – Na zvaničnoj stranici Misije OEBS-a u Srbiji, istaknuto je da je Ambasador Jan Bratu srdačno dočekan u Bujanovcu, te da je razgovor bio konstruktivan. U saopštenju stoji da je Misija posvećena promociji otvorenog i inkluzivnog dijaloga na svim nivoima upravljanja, za dobrobit svih građana u Južnoj Srbiji.

2. Septembar 2021.

OPŠTINA REKONSTRUIŠE PUT DO BUJANOVAČKOG JEZERA, DOGODINE ČIŠĆENjE

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac će finansirati rekonstrukciju puta ka Bujanovačkom jezeru sa 2,9 miliona dinara, a za  narednu godinu se planira njegovo čišćenje.

2. Septembar 2021.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA U POSETI BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Jednonacionalna vlast u Bujanovcu je političko pitanje i nije u nadležnosti Koordinacionog tela, poručio je, nakon sastanka sa političkim liderima Srba, predsednik ovog tela Zoran Stanković.

1. Septembar 2021.

POZIV ZA MEDIJE - 01.09.2021.

Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković, boraviće u četvrtak i petak 02. i 03.septembra u opštinama Bujanovac i Preševo.

«Претходна страна   Следећа страна»