Arhiva vesti
                   
13. Juli 2021.

ZA ZAMENU STOLARIJE BUJANOVČANIMA 2 MILIONA DINARA

Bujanovac - Beograd - Za zamenu stolarije na porodičnim kućama, stanovima i stambenim zgradama, uz milion dinara od Ministarstva rudarstva i energetike, Bujanovčanima će biti dostupno još toliko iz budžeta opštine, ukupno 2 miliona dinara za energetsku sanaciju.

13. Juli 2021.

ARIFI: POLjOPRIVREDNICIMA NOVAC NA RAČUNU DO SREDE

Bujanovac – Beograd - Poljoprivrednici koji su sa lokalnom samoupravom potpisali ugovore o subvencijama vrednim 6,5 miliona dinara, mogu da očekuju uplatu novca najkasnije do 14.jula, obećao je predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi i dodao da će se trend pružanja pomoći poljoprivrednicima nastaviti i ubuduće.

13. Juli 2021.

ŠKOLA „SEZAI SUROI“: MESTA IMA SAMO NA MAŠINSTVU I ELEKTROTEHNICI

Bujanovac – Beograd - Gotovo 90 odsto mesta na prvoj godini u Srednjoj školi „Sezai Suroi“, u kojoj se nastava odvija na albanskomjeziku, biće sigurno popunjeno, kažu nadležni u ovoj školi.

12. Juli 2021.

KUD KOLO PRED BUJANOVČANIMA NA PETROVDAN

Bujanovac – Beograd -  Bujanovačko Kulturno-umetničko društvo „Kolo“ nastupiće pred domaćom publikom u Bujanovcu na gradsku slavu – Petrovdan (12. jul) u 20:30 sati.

12. Juli 2021.

VELIKI POŽAR U RAKOVCU, BUJANOVAČKI VATROGASCI SPREČILI KATASTROFU

Bujanovac – Beograd -  Munjevitom akcijom i požrtvovanošću bujanovačkih vatrogasaca u Rakovcu je 11.jula, kada je izbio požar u jednoj stolarskoj radionici, sprečena katastrofa do sad neviđenih razmera.

12. Juli 2021.

POTPISIVANjE UGOVORA SA POLjOPRIVREDNICIMA

Bujanovac – Beograd -  Potpisivanje ugovora sa poljoprivrednicima koji su dobili subvencije od Opštine Bujanovac zakazano je za 12.juli u 12 časova.

8. Juli 2021.

ALMIR IZ BUJANOVCA U KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE

Bujanovac – Beograd - Mladi Bujanovčanin, Almir Asani, pozvan je u košarkašku reprezentaciju Srbije i od danas je u trening kampu selekcije najboljih srpskih košarkaša do 15 godina.

8. Juli 2021.

ARIFI ISPUNjAVA OBEĆANjE BOŽINjEVČANIMA

Bujanovac – Beograd - Predsednik Opštine Bujanovac, Nagip Arifi, ispunio je jedno od obećanja datih meštanima Božinjevca na sastanku nakon protesta zbog komunalnih problema. Mašine Komunalca, u Arifijevoj pratnji, zajedno sa radnicima izašle su na teren i rešavaju problem kanalizacije u ovom selu.

8. Juli 2021.

MEDICINSKA U VRANjU, „SVETI SAVA“ I GIMNAZIJA PRVE NA LISTI ŽELjA BUJANOVAČKIH MATURANATA

Bujanovac – Beograd - Većina maturanata bujanovačke Osnovne škole „Branko Radičević“ školovanje želi da nastavi vranjskoj Medicinskoj školi, zatim u bujanovačkoj  školi „Sveti Sava“ i Gimnaziji „Bora Stanković“.

7. Juli 2021.

DR BEJTA IZ HITNE SPASIO ČOVEKA IZ TREJAKA NA PROSLAVI U PROHORU PČINjSKOM

Bujanovac -  Beograd -  Hitna služba Doma zdravlja Bujanovac i njeni zaposleni još jednom su opravdali epitet heroja koji su im građani preko portala Bujanovačke dodelili krajem prošle godine.

«Претходна страна   Следећа страна»