Arhiva vesti
                   

SRPSKI I ALBANSKI MALIŠANI IZ VRTIĆA OTVARAJU BUJANOVAČKO KULTURNO LETO

14. Juli 2021.

BujanovacBeograd -  Na platou ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“, tradicionalnu manifestaciju „Bujanovačko kulturno leto“ otvaraju mališani iz PU Naša radost.

Kako navode u Domu kulture, sadržaj ovogodišnje manisfestacije “namenjenim je svim generacijama, te će i najmlađi i najstariji sugrađani uživati”.

Sve počinje 14. jula od 18 sati, kada će se svojim programom predstaviti mališani albanskih i srpskih grupa dečijeg vrtića „Naša radost“ , a već 15.jula,  sa početkom u 21čas,publiku očekuje “pravo letnje osveženje” u vidu koncerta grupe „Imperija bend“ i zvezde Granda, Filipa Jovanovića.

Kao novinu u programu Kulturnog leta, direktor Doma kulture Granit Sadriu ističe promociju mladih talenata koje poziva da se jave svojim veštinama, svojom igrom, pesmom i  glumom,te daju doprinos kulturi i zabavi.

Ni ove godine neće izostati šahovski turnir, a predviđena je i likovna radionica pod naslovom koja okuplja stvaraoce sa teritorije Bujanovca i Preševa.

Bujanovačko kulturno leto će ove godine trajati znatno duže, nego prethodnih godina, a Bujanovčanima će svojim sadržajem svakako pružiti dobru zabavu.

Izvor:Bujanovačke,Koordinaciono telo