Arhiva vesti
                   

KONKURS „PRIČE IZ KOLEVKE" ZA RODITELjE DECE UZRASTA DO GODINU DANA (ROK: 30. JANUAR 2021)

29. Januar 2021.

Mladi roditelji koji žele da dobiju kolica za bebu, prenosiv krevetac, šetalicu ili buster mogu da učestvuju na nagradnom konkursu „Priče iz kolevke”. Za učešće je potrebno da opišu njima drag i zanimljiv događaj na jednojstrani formata A4 i pošalju ga kao poruku Fejsbuk stranici Rotarakt kluba Niš - Konstantin Velik ili na mejl ovog kluba. Konkurs je otvoren do 30. januara, a pobednici će biti objavljeni 5. februara.

Poslati tekstovi i fotografije će biti objavljeni na Fejsbuk stranici kluba, a roditelji koji sakupe najviše lajkova će ući u uži krug od 8 najboljih priča koje će biti nagrađene.

Pravo učešća na konkursu imaju mame i tate dece uzrasta do jedne godine sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Slanjem fotografija dajete saglasnost da se iste mogu objaviti na društvenim mrežama. Troškove dostave nagrada snosi organizator konkursa, navode iz Rotarakt kluba.

Od podataka je potrebno poslati ime i prezime deteta i roditelja, datum rođenja deteta i prebivalište.

Roditelji koji žele da učestvuju na konkursu mogu priče da pošalju u inboks Fejsbuk stranice kluba ili na mejl rtc.nkv@gmail.com.

Izvor: Južne vesti i Koordinaciono telo