Arhiva vesti
                   
22. Oktobar 2020.

PROMOCIJA PROJEKTA „SMANjENjE SIROMAŠTVA KROZ MOGUĆNOST ZAPOŠLjAVANjA”

Pozivaju se sva zainteresovana lica, koja žele da pokrenu sopstvenu poslovnu delatnost na promocije projekta „Smanjenje siromaštva kroz mogućnosti zapošljavanja u cilju pristupanja Srbije EU".

22. Oktobar 2020.

DR. TIODOROVIĆ TRAŽI OBAVEZNE TESTOVE NA KOVID-19 ZBOG VRANjANACA, BUJANOVČANA I PREŠEVLjANA

Bujanovac  -  Član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović kaže da će tražiti da za državljane Srbije bude obavezan test na kovid-19 prilikom ulaska u zemlju, jer, kako kaže, Vranjanci, Bujanovčani i Preševljani svakodnevno prelaze u Makedoniju, a „tamo gori“.

22. Oktobar 2020.

KULTURA STANUJE I U MALIM OPŠTINAMA

Medveđa - Kulturni centar Medveđa ima za cilj da promoviše kulturu ovog kraja, ali i da podigne svest meštana o umetničkoj muzici i umetnosti uopšte, prateći savremene tokove kulturnih metropola.

21. Oktobar 2020.

OTVORENE PRIJAVE ZA ŠKOLU LjUDSKIH PRAVA VOJIN DIMITRIJEVIĆ

Ovogodišnja Škola ljudskih prava Vojin Dimitrijević će se održati u Beogradu od 16. do 29. novembra 2020. godine.

21. Oktobar 2020.

STIŽE NOVAC OD BESPLATNIH AKCIJA

„Telekom Srbija“ je saopštio je da će kompanija isplatiti privremenu dividendu za 2020. godinu u bruto iznosu od 2,06 milijardi dinara.

21. Oktobar 2020.

OPŠTINA BUJANOVAC RASPISALA KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA SREDNjOŠKOLCIMA

Bujanovac, Preševo, Vranje - Budžetom su predviđena sredstva za 124 stipendije, navodi se u konkursu.

21. Oktobar 2020.

RASTE BROJ PACIJENATA SA UPALOM PLUĆA

Vranje, Bujaovac, Preševo - U Vranju, Bujanovcu i Preševu se povećava broj hospitalizovanih pacijenata sa upalama pluća, što pokazuje da je epidemiološka situacija i dalje preteća, a ima tendenciju i da se pogorša, izjavila je epidemiolog u Zavodu za javno zdravlje Vranje Slađan Stanković.

 

21. Oktobar 2020.

LEKAR HITNE POMOĆI U BUJANOVCU POZITIVAN NA KORONU

Bujanovac - Lekar Službe hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja je pozitivan na koronu, a za njegovog kolegu se čeka rezultat testa, potvrdila je direktorka Doma zdravlja doktorka Daliborka Pavlović.

 

20. Oktobar 2020.

KONKURS ZA DOKTORSKE STUDIJE NA NIŠKOM UNIVERZITETU

Na Univerzitetu u Nišu je objavljen  zajednički konkurs za upis na prvu godinu studijskih programa doktorskih akademskih studija na fakultetima za školsku 2020/2021. godinu.

20. Oktobar 2020.

MINISTARSTVO ZA RAD IZRADILO NACRT ZAKONA O SOCIJALNOJ KARTI

Beograd - Ministarsvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je izradilo Nacrt zakona o socijalnoj karti i očekuje se da će taj propis, na koji se čekalo 30 godina, da bude na dnevnom redu jesenjeg zasedanja parlamenta.

«Претходна страна   Следећа страна»