Arhiva vesti
                   
20. Oktobar 2020.

UČITELjU SAŠI IZ OŠ „BRANKO RADIČEVIĆ“NAGRADA „VITEZ TOLERANCIJE“

Bujanovac - Učitelj u bujanovačkoj OŠ „Branko Radičević“ Saša Đorđević je jedan  od dobitnika nagrade „Vitez tolerancije“, koja se dodeljuje onima koji „čine dobra dela prema svojim sugrađanima, realizuju donacije, ponašaju se socijalno odgovorno i daju drugima primer svojim...

20. Oktobar 2020.

ZASTARELA ELEKTRO MREŽA UGROŽAVA BEZBEDNOST U DOBROSINU

Bujanovac – Meštanima Dobrosina, bujanovačkog sela na samoj administrativnoj liniji sa Kosovom, svakodnevno su ugroženi životi zbog nebezbednih dalekovoda, tvrdi predsednik Mesne zajednice Rešat Salihu.

20. Oktobar 2020.

DECA MEDVEĐE I IDUĆE GODINE NA TAKMIČENjU „SRBIJA U RITMU EVROPE”

Medveđa - Potpisivanjem protokola o saradnji između predstavnika delegacije “Ritma Evrope” i presednika opštine Medveđe Nebojše Arsića, deci iz ove opštine omogućeno je da i naredne godine učestvuju na ovoj popularnoj dečjoj manifestaciju u Srbiji, na kojoj je Medveđa ove godine zauzela šesto mesto, saopšteno je iz lokalne samouprave.

19. Oktobar 2020.

PRIJAVE ZA ŠKOLU EKONOMSKIH I SOCIJALNIH PRAVA (ROK: 26. OKTOBAR 2020)

A 11 – Inicijativa za ekonomska i socijalna prava poziva sve one koji su zainteresovani za teme koje se tiču socijalne pravde, diskriminacije, ekonomskih i socijalnih prava i nejednakosti da se prijave za učešće u Školi ekonomskih i socijalnih prava.

19. Oktobar 2020.

MALI: MMF DAO ZELENO SVETLO ZA POVEĆANjE PLATA

Beograd - Ministar finansija Republike Srbije Siniša Mali je izjavio da je Međunarodni monetarni fond dao zeleno svetlo za povećanje plata u javnom sektoru od 1. januara.

19. Oktobar 2020.

EKONOMSKO-TRGOVINSKA ŠKOLA IZ VRANjA U FINALU TAKMIČENjA UČENIČKIH KOMPANIJA

Vranje, Bujanovac, Medveđa  - Za najbolju učeničku kompaniju u Srbiji ove godine će se u nacionalnom finalu „Poslovnog izazova" takmičiti i učenici Ekonomsko-trgovinske škole iz Vranja, pišu Južne vesti.

19. Oktobar 2020.

RASTE BROJ ZARAŽENIH KOVIDOM NA JUGU SRBIJE

Vranje, Bujanovac, Preševo - Kako saopštavaju iz vranjskog Kriznog štaba, deset uzoraka od 46, koliko je  poslato na analizu iz Pčinjskog okruga, je pozitivno je na kovid.

19. Oktobar 2020.

MEDVEĐA: POTPISAN SPORAZUM O SARADNjI NA PROJEKTU „DNEVNI BORAVAK ZA DECU I OMLADINU SA SMETNjAMA U RAZVOJU“

Medveđa - Organizacije civilnog društva  „Građanski savet opštine Bojnik” iz Bojnika i  „Udruženje za podršku dece sa posebnim potrebama – Srce za decu” iz Medveđe su potpisale Sporazum o saradnji u prisustvu predsednika opštine Medveđa, Nebojše Arsića.

16. Oktobar 2020.

NAGRADNI KONKURS „BUDI NAJ, CIRKULIRAJ – MOŽDANE VIJUGE AKTIVIRAJ” (ROK: 1. NOVEMBAR 2020)

Nagradni konkurs raspisuje Organizacija civilnog društva Koncept Ekologija-Energija-Ekonomija „EEE KONCEPT“ kao aktivnost u sklopu projekta “BUDI NAJ, CIRKULIRAJ”, podržanog od strane Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije.

16. Oktobar 2020.

DEČJI SAVEZ GRADA VRANjA PRODUŽIO ROK ZA SLANjE RADOVA NA KONKURS „RECIKLIRAJMO I PRIRODU ČUVAJMO“

Dečji savez grada Vranja je produžio rok za slanje radova na likovni ekološki konkurs „Reciklirajmo i prirodu čuvajmo“ do petka, 16. oktobra 2020. godine.

«Претходна страна   Следећа страна»