Arhiva vesti
                   
26. Oktobar 2020.

KORONA PRETI DA DESETKUJE BUJANOVAČKU HITNU SLUŽBU

Bujanovac - Korona je ozbiljno pogodila Službu hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja, tako da su trenutno troje lekara i jedan medicinski tehničar „van stroja“, a čekaju se i rezultati za sve ostale radnike.

26. Oktobar 2020.

NEEKSPLODIRANA BOMBA PRONAĐENA KOD BILjAČE

Bujanovac - Neeksplodirano ubojno sredstvo nalik bombi je pronađeno u Biljači kod Bujanovca, javio je portal VOM.

26. Oktobar 2020.

NAJVEĆI BROJ NOVOOBOLELIH JE U PREŠEVU

Vranje, Preševo, Bujanovac - Od 62 testirane osobe sa teritorije Pčinjskog okruga, njih 17 je pozitivno na virus korona, podaci su Zavoda za javno zdavlje Vranje.

23. Oktobar 2020.

PROGRAM EU PRO RASPISAO NAGRADNI LIKOVNI KONKURS „SOLIDARNOST NAS SPAJA” (ROK: 15. NOVEMBAR 2020)

Razvojni program EU PRO, uz podršku Evropske unije, je raspisao  nagradni likovni konkurs za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija iz 99 gradova i opština na temu „Solidarnost nas spaja“, kako bi mladi sagledali svet oko sebe u godini pandemije korona virusa.

23. Oktobar 2020.

NIŠTA OD ASFALTA U BUJANOVCU

Bujanovac  - Od početka asfaltiranja u centru Bujanovca nema ništa, tako da se muke vozača i pešaka nastavljaju.

23. Oktobar 2020.

BUJANOVAČKI LOVCI ODNELI POMOĆ MAJCI I SINU IZ VOGANCA KOJI JEDVA PREŽIVLjAVAJU

Bujanovac - Jedna krava, koza i trošna kućica na samoj obali Pčinje je jedino što imaju Blagaica (70) i njen sin Časlav (45) Lazarević u selu Vogance.

23. Oktobar 2020.

JOŠ 11 NOVOZARAŽENIH U PČINjSKOM OKRUGU, U JABLANIČKOM TROJE

Vranje, Bujanovac, Leskovac  - Prema poslednjem izveštaju Kriznog štaba, u Pčinjskom okrugu je od 45 uzoraka poslatih na analizu 11  pozitivno na korona virus, a među novozaraženim je najviše Vranjanaca, njih sedmoro.

23. Oktobar 2020.

USLUGA POMOĆ U KUĆI ZA OSOBE SA INVALIDITETOM I STARE OSOBE U SELIMA NA TERITORIJI OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa - Veći deo staračkog stanovništva opštine Medveđe živi na granici ili ispod granice siromaštva, a Centar za socijalni rad nema uvek mogućnosti da im pomogne zbog zakonskih kriterijuma koji važe za korisnike usluga socijalne zaštite.

22. Oktobar 2020.

OTVORENE PRIJAVE ZA COMMUNITY SOLUTIONS PROGRAM 2021 - 2022 (ROK: 28. OKTOBAR 2020)

Community Solutions Program (CSP) je celogodišnji program profesionalnog razvoja za osobe koje rade na poboljšanju svojih zajednica baveći se pitanjima koja se odnose na energiju i životnu sredinu, mir i rešavanje sukoba, transparentnost i odgovornost, žene i rod.

 

22. Oktobar 2020.

KONKURS „SAZNALI NA SEMINARU – PRIMENILI U PRAKSI“ (Rok: 1. decembar 2020)

U cilju razvijanja i promovisanja kulture primene znanja i veština razvijanih na obukama odobrenih programa stalnog stručnog usavršavanja, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV) poziva zaposlene u predškolskim ustanovama, osnovnim/srednjim školama i domovima učenika...

«Претходна страна   Следећа страна»