Arhiva vesti
                   
7. Decembar 2018.

IAESTE SRBIJA - STRUČNA PRAKSA U INOSTRANSTVU U TOKU 2019. GODINE - KONKURS ZA STUDENTE SVIH UNIVERZITETA U SRBIJI

Nezavisna i neprofitna organizacija za razmenu studenata IAESTE Srbija je respisala konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2019. godine. 

7. Decembar 2018.

KOORDINACIONO TELO URUČILO U MEDVEĐI UGOVORE SREDNjOŠKOLCIMA KOJE STIPENDIRA

Medveđa – Srednjoškolci u Medveđi, njih 63 od 80 koliko se prijavilo na konkursu, narednih devet meseci imaće stipendiju od 6000 dinara mesečno. Stipedije su dobili na ovogodišnjem konkursu Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

7. Decembar 2018.

UKLONjENE ZAOSTALE MINE U DOBROSINU KOD BUJANOVCA

Bujanovc – Četiri lokacije na teritoriji Bujanovca koje su bile sumnjive na zaostale mine, u pojasu prema administrativnoj liniji, sada su bezbedne. Centar za razminiranje završio je projekte za ovu godinu. Čišćenje terena finansirale su Vlade Srbije, Sjedinjenih Država i Južne Koreje.

6. Decembar 2018.

OTVOREN DRUGI KONKURS REGIONALNE KANCELARIJE ZA SARADNjU MLADIH (RYCO) ZA FINASIRANjE PROJEKATA (ROK: 25.01.2019)

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) je 3. decembra 2018. godine raspisala drugi konkurs za projekte na koji se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole iz šest potpisnica Sporazuma o osnivanju Regionalne kancelarije za saradnju mladih, koke uključuju i Srbiju.

6. Decembar 2018.

UN WOMEN SRBIJA: POZIV U OKVIRU REGIONALNOG PROGRAMA „ZAUSTAVLjANjE NASILjA NAD ŽENAMA: PRIMENA NORMI, PROMENA SVESTI"

UN Women Srbija poziva ženske organizacije civilnog društva iz Srbije da se prijave na poziv za podnošenje predloga projekta u okviru regionalnog programa  „Zaustavljanje nasilja nad ženama: primena normi, promena svesti” koji se implementira na Zapadnom Balkanu i u Turskoj, u periodu od februara 2017. do januara 2020. godine.

6. Decembar 2018.

JAČANjE EU INTEGRACIJA U SRBIJI, MAKEDONIJI I CRNOJ GORI (ROK: 31.12.2018)

Balkanski fond za demokratiju Maršalovog nemačkog fonda SAD i Ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu otvorili su poziv „Jačanje EU integracija“ u nameri da doprinesu procesu reforme i perspektivi članstva zemalja Zapadnog Balkana u Evropskoj uniji.

5. Decembar 2018.

CARINSKI TERMINAL PREŠEVO NE RADI OD 25. NOVEMBRA

Preševo – Carinska ispostava Preševo privremeno je prestala sa robnim carinjenjem, saopštila je Uprava carina Ministarstva finansija.

5. Decembar 2018.

NAGRADNI KONKURS „EVROPSKI DNEVNIK 2018/2019“

Nakon uspešno završenog konkursa u prethodnoj školskoj godini u okviru „Evropskog dnevnika“, Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji poziva  srednjoškolce da se prijave na novi nagradni konkurs za kreativne i inovativne radove! Ovogodišnje teme nagradnog konkursa su teme obrađene u publikaciji „Evropski dnevnik 2018/2019“, i to:

5. Decembar 2018.

POZIV ZA MEDIJE - 05.12.2018.

Pozivamo vas da u četvrtak 06. decembra, u 12 časova i 30 minuta, u Kulturnom centru u Medveđi, prisustvujete uručenju stipendija učenicima srednjih škola. Na konkursu  Službe Koordinacionog tela za dodelu stipendija učenicima srednjih škola u  opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa...

«Претходна страна   Следећа страна»