Arhiva vesti
                   

UN WOMEN SRBIJA: POZIV U OKVIRU REGIONALNOG PROGRAMA „ZAUSTAVLjANjE NASILjA NAD ŽENAMA: PRIMENA NORMI, PROMENA SVESTI"

6. Decembar 2018.

UN Women Srbija poziva ženske organizacije civilnog društva iz Srbije da se prijave na poziv za podnošenje predloga projekta u okviru regionalnog programa  „Zaustavljanje nasilja nad ženama: primena normi, promena svesti” koji se implementira na Zapadnom Balkanu i u Turskoj, u periodu od februara 2017. do januara 2020. godine. 

Ovom prilikom ponovo je oglašen poziv za uvođenje analize slučajeva femicida kroz analizu rada institucija i pružalaca usluga za žene žrtve nasilja.

Više detalja je dostupno na http://eca.unwomen.org/en/news/stories/2017/12/readvertisement-serbia-cfp-06-17-ext-femicide-review-investigation

Predlog projekta se podnosi elektronski na i-mejl: info.serbia@unwomen.org, a rok za podnošenje je 15. januar 2018. godine do 23 časa. Pored poziva za podnošenje predloga projekata (Call for Proposals), na linku su dostupna i detaljna uputstva sa definisanim kriterijumima za organizacije, formular za organizacije, formular za predlog projekta i budžet.

Važne napomene:

• pojedinačna organizacija može biti implementacioni partner na programu samo jednom tokom trajanja čitavog programa;

• predlog projekta može biti sačinjen od strane više nevladinih organizacija zajedno, međutim legalni nosilac ugovora može biti samo jedna organizacija;

• predlog projekta mora biti na engleskom jeziku, a predlog budžeta izražen u RSD, uzevši u obzir maksimalnu sumu dostupnog budžeta koja je navedena pozivu.

Izvor: UN Women Srbija i Koordinaciono telo