Arhiva vesti
                   
17. Septembar 2018.

STANKOVIĆ: BEZBEDNOSNA SITUACIJA NA TERITORIJAMA OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA JE STABILNA

Beograd - Zoran Stanković predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu u jutarnjem programu za "Novo jutro" TV Pink istakao je da  situacija u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa...

17. Septembar 2018.

ALBANCI PORUČUJU SRBIJA JE I NAŠA ZEMLjA, TENZIJE NAM NE TREBAJU

Bujanovac -  Sela kod Bujanovca, Veliki Trnovac i Lučani naseljeni su Albanskim življem. Najveći problem sa kojim se meštani ovih sela suočavaju je loša ekonomska situacija.

17. Septembar 2018.

ALTERNATIVA ZA PROMENE NA IZBORIMA ZA NSA

Preševo-Alternativa za promene, stranka predsednika opštine Preševo, Šćiprima Arifija, učestvovaće na izborima na Nacionalni savet Albanaca, koji su zakazani za 04. novembar, izjavio je zamenik predsednika te stranke, Armend Aliju.

14. Septembar 2018.

STANKOVIĆ: NEMA TENZIJA NI MEĐUETNIČKIH SUKOBA IZMEĐU SRBA I ALBANACA

Beograd – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, rekao je za TV Prvu da nema međunacionacionalnih sukoba niti tenzija između Srba i Albanaca na prostoru ovih opština.

14. Septembar 2018.

MINISTARSTVO PROSVETE PREDVIDELO KAZNE ZA UČENIKE KOJI NE POŠTUJU DISCIPLINU

Preševo, Bujanova, Medveđa – Ministarstvo prosvete je predvidelo kazne za učenike koji ne poštuju disciplinu.

14. Septembar 2018.

DžIPIJADA „OD PETROVCA DO MRKONjSKOG VISA“ 2018

Medveđa - Druga po redu džipijada od Petrovca do Mrkonjskog visa, održaće se 30. septembra. Okupljanje učesnika je od 9 časova ispred Crkve Sv. Petke u Bučumetu, gde će se izvršiti prijava takmičara i organizovan doručak.

14. Septembar 2018.

SASTANAK STANKOVIĆA I ORICIJA

Beograd - Zoran Stanković, predsednik Koordinacinog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, i Andrea Oricio, šef misije OEBS u Srbiji, održali su redovan sastanak.

13. Septembar 2018.

PETLjA „BUJANOVAC 1” ĆE DANAS BITI PUŠTENA U SAOBRAĆAJ

Bujanovac - Novoizgrađena petlja „Bujanovac 1" na koridoru 10 će danas u 16 časova biti  puštena u saobraćaj, saopštilo je JP  „Putevi Srbije".

13. Septembar 2018.

MEDVEĐA: 44 NEZAPOSLENA LICA DOBILA POSAO PREKO JAVNIH RADOVA

Medveđa - Opština Medveđa je potpisala ugovor o angažovanju 44 nezaposlena lica na sprovođenju javnih radova. Vrednost potpisanog ugovora, koji je zaključen između Nacionalne službe za zapošljavanje, opštine Medveđa, Doma zdravlja u Medveđi, Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“iz Sijarinske Banje i Javno komunalnog preduzeća „Obnova“ iz Medveđe, je 6 miliona dinara.

13. Septembar 2018.

RASPISAN KONKURS ZA PROJEKTE ODRŽIVOG RAZVOJA

Beograd - Najveća nemačka hemijska kompanija BASF raspisala je konkurs namenjen svim studentima prirodnih nauka u Republici Srbiji putem kojeg će dodeliti 875.000 dinara za najbolje projekte koji nude rešenja za neke od problema održivog razvoja.

«Претходна страна   Следећа страна»