Arhiva vesti
                   
24. Septembar 2018.

MINISTARSTVO PRIVREDE ĆE POMOĆI RADNICIMA GUMOPLASTIKE DA NAPLATE POTRAŽIVANjA

Beograd – Državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije Dragan Stevanović izjavio je da su radnici Gumoplastike iz okoline Bujanovca obustavili štrajk i da će predstavnici ministartstva od ponedeljka otići u to preduzeće kako bi pomogli radnicima da naplate potraživanja.

24. Septembar 2018.

SOCIJALNO UKLjUČIVANjE ROMA U SRBIJI BITNO ZA NjEN ULAZAK U EU

Beograd – Šef Operacije Delegacije EU u Srbiji Nikolas Bizel izjavio je danas da je socijalno uključivanje Roma od posebne važnosti za proces priključivanja Srbije Evropskoj uniji.

21. Septembar 2018.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA POSETIO PLEJ 017

Bujanovac -  U sklopu jednodnevne radne posete Bujanovcu predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanaković susreo se sa mladim i prespektivnim koršakašima kluba Plej 017, koje je posetio na otvorenom terenu.

21. Septembar 2018.

STANKOVIĆ:VIŠE OD 600 ALBANSKIH ĐAKA UČI SRPSKI JEZIK KAO NEMATERNjI

Bujanovac – Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković posetio je opštinu Bujanovac i pored brojnih sastanaka  posetio je i osnovnu školu „Naim Frašeri“ u kojoj se izvodi nastava unapređenja učenja srpskog jezika kao nematernjeg za albansku decu.

21. Septembar 2018.

STANKOVIĆ JE OBIŠAO ROMSKO NASELjE BANjSKA

Bujanovac – Predsednik Koordinacionog tela Vlade republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković obišao je romsko naselje Banjska koje ima problem sa vodosnabdevanjem i izlivanjem kanalizacije.

20. Septembar 2018.

STANKOVIĆ OBIŠAO RADNIKE “GUMOPLASTIKE”

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković obišao je juče radnike “Gumoplastike” u selu Klenike koji su započeli štrajkuju glađu.

20. Septembar 2018.

STANKOVIĆ: OČEKUJEMO DA ĆE ALBANSKE PARTIJE UČESTVOVATI NA IZBORIMA

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković je nakon razgovora sa predsednikom Nacionalnog saveta Albanaca Šukri Imerijem rekao da očekuje da će sve albanske partije učestvovati na izborima.

19. Septembar 2018.

POZIV ZA MEDIJE - 19.09.2018.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa posetiće u četvrtak 20. septembra opštinu Bujanovac.

19. Septembar 2018.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUBVENCIJE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM VLASNIŠTVU U 2018. GODINI U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije o prihvatanju Programa mera o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2018. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa...

19. Septembar 2018.

PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI 40 MILIONA IZ BUDžETA

Beograd - Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa raspisalo je danas konkurs za dodelu bespovratnih sredstava malim i srednjim preduzećima u ove tri opštine. Obezbeđeno je ukupno 40 miliona dinara, a preduzeća će moći da dobijaju i do tri miliona dinara.

«Претходна страна   Следећа страна»