Arhiva vesti
                   
13. April 2018.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKATA ZA PODRŠKU UNAPREĐENjA LOKALNE I REGIONALNE INFRASTRUKTURE – GRADIMO ZAJEDNO

Ministarstvo privrede je 10. aprila raspisalo javni poziv za prijavu projekata za podršku unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture – Gradimo zajedno.

12. April 2018.

BUJANOVAČKIM SREDNjOŠKOLCIMA PREZENTOVANE MOGUĆNOSTI ZA STUDIRANjE

Bujanovac – Profesori i studenti odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu su maturantima dve bujanovačke srednje škole, „Sveti Sava” i   „ Sezai Suroi”, prezentovali mogućnosti studiranja u toj ustanovi.

12. April 2018.

ODRŽAVANjE VELIKOG KOŠARKAŠKOG TURNIRA U BUJANOVCU

Bujanovac  - „Sačuvajmo decu“ je slogan  8. Međunarodnog mini basket festivala, kojeg će 21. i 22. aprila organizovati omladinski košarkaški klub PLAY 017 u Bujanovcu.

12. April 2018.

KAMPANjE PODRŠKE INTEGRACIJI MIGRANATA U SEDAM GRADOVA

Preševo -  Narednih nedelja će u sedam gradova sa najvećim brojem migranata, koji uključuju Preševo, Vranje, Niš, Suboticu, Sremsku Mitrovicu, Šid i Beograd, započeti lokalne kampanje podrške integraciji migrantskog stanovništva u ovim sredinama.

12. April 2018.

U MEDVEĐI KONSTITUISAN SAVET ZA BEZBEDNOST

Medveđa - Savet za bezbednost, kao radno telo Skupštine opštine Medveđa, konstituisan je 4. aprila   u Skupštinskoj sali opštine Medveđa, kada je održana i sednica Saveta.

10. April 2018.

ZA RADIO-PRENOS SKUPŠTINSKIH SEDNICA U MEDVEĐI 1,5 MILIONA DINARA

Medveđa - Iako na teritoriji opštine Medveđa ne postoji lokalna televizija, njeni meštani će moći da prate zasedanja Skupštine putem radio-talasa, za šta je, od novca poreskih obveznika, izdvojeno 1,5 miliona dinara.

10. April 2018.

GIMNAZIJE ŠIROM SRBIJE PONUDIĆE OVE GODINE BUDUĆIM ĐACIMA DA UPIŠU INFORMATIČKA ODELjENjA

Beograd - Gimnazije širom Srbije ponudiće ove godine budućim đacima da upišu informatička odeljenja.

10. April 2018.

KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA U OKVIRU PROGRAMA PODSTICAJA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2018

Beograd - Ministarstvo privrede, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije, raspisuje Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa Podsticaja Preduzetništva kroz razvojne projekte u 2018. godini.Za realizaciju programa obezbeđena su bespovratna sredstva u iznosu od 500.000.000,00 dinara.

5. April 2018.

DEMINERI OTKRILI MINSKO POLjE U BUJANOVCU

Bujanovac - Specijalizovana ekipa deminera otkrila je na minskom polju u okolini Bujanovca sedam neeksplodiranih ručnih bombi i minobacačkih protivpešadijskih mina.

5. April 2018.

BUJANOVCU 4 MILIONA DINARA ZA PROJEKAT „GRADOVI U FOKUSU 2018”

Bujanovac, Beograd – „Brišemo granice, spajamo nacije – predajemo Bujanovac mladima“, naziv je projekta, vrednog 4 miliona dinara, kojeg je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije na konkursu ministarstva „Gradovi u fokusu 2018“.

«Претходна страна   Следећа страна»