Arhiva vesti
                   
17. April 2018.

OBELEŽENA GODIŠNjICA POGIBIJE SEDMORICE PRIPADNIKA 78. MOTORIZOVANE BRIGADE U SELU RELjAN

Preševo - Komemorativnim skupom u selu Reljan, nadomak Preševa, obeležena je godišnjica pogibije sedmorice pripadnika 78. motorizovane brigade koji su stradali od udara NATO projektila tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine.

17. April 2018.

BESPLATNA REHABILITACIJA ZA 14.000 PEZIONERA

Beograd - Penzioneri u Republici Srbiji sa primanjima do 24.980 dinara, koliko iznosi prosečan penzioni ček, moći će uskoro na besplatan oporavak u banjama preko PIO fonda.

17. April 2018.

KONKURS SKGO ZA NAJBOLjE MEDIJSKE PRILOGE „ DRUGAČIJE OD DRUGIH”

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza,” koji finansira Vlada Švedske...

16. April 2018.

HUMANITARCI IZ FUDBALSKOG KLUBA BARSELONA U POSETI BUJANOVAČKOM BSK-U

Bujanovac - Predstavnici Fondacije FK Barselona su prošle sedmice boravili u Bujanovcu i tom prilikom posetili lokalni FK BSK. U okviru saradnje slavnog španskog kluba i UNHCR-a, Ramon Gariges i Laura Sentis obilaze gradove u Srbiji u kojima se nalaze izbeglički kampovi.

16. April 2018.

U OSNOVNIM I SREDNjIM ŠKOLAMA U PČINjSKOM OKRUGU I DECA IZBEGLICE I MIGRANATI

Preševo, Bujanovac, Vranje - U četiri opštine Pčinjskog okruga, osnovne i srednje škole, zajedno sa vršnjacima iz Srbije, pohađaju trenutno i 92 migranta školskog uzrasta iz zemalja Bliskog istoka, koji su sa svojim roditeljima smešteni u nekom od prihvatnih centara za izbeglice, pokazuju podaci Školske uprave.

16. April 2018.

POZIV ZAINTERESOVANIM LICIMA KOJA ŽELE DA POKRENU SOPSTVENI BIZNIS

Medveđa - Od 19. do 30 aprila. 2018. godine će se u opštini Medveđa održati kampanja u okviru projekta „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana”, koji realizuje Nemačka organizacija HELP, a finansira Vlada Nemačke.

16. April 2018.

MEDIJSKI PROJEKTI KOJE PODRŽAVA OPŠTINA MEDVEĐA U 2018. GODINI

Medveđa - Načelnica Opštinske uprave u Medveđi, Svetlana Todorović, donela je Rešenje o dodeli sredstava iz budžeta opštine Medveđa medijima u 2018. godini.

13. April 2018.

„MEGAL“ NA SAJMU U PRIŠTINI

Bujanovac -  Bujanovački „Megal“ će predstaviti svoje proizvode na Međunarodnom sajmu privrede „Priština 2018“, koji se održava u tom gradu od 18. do 21. aprila, izjavio je direktor tog preduzeća, Dragoljub Kostić.

13. April 2018.

USKORO IZGRADNjA GRANIČNOG PRELAZA PREŠEVO – TABANOVCE

Preševo, Beograd - Ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa zamenikom predsednika Vlade Republike Makedonije Kočom Anđuševim o izgradnji zajedničkog graničnog prelaza Preševo-Tabanovce...

«Претходна страна   Следећа страна»