Arhiva vesti
                   
4. Decembar 2018.

OSNAŽIVANjE LOKALNIH ZAJEDNICA ZA INKLUZIJU ROMA - POZIV ZA PODNOŠENjE PROJEKATA

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije je objavila poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Programa „Podrška EU inkluziji Roma – Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma”, koji finansira Evropska Unija kroz Program IPA 2016...

4. Decembar 2018.

JAVNI POZIV ZA PRIMENU PAMETNIH I INOVATIVNIH REŠENjA

Privredna komora Srbije je, u okviru Projekta SMART FACTORY HUB, koji se finansira iz Dunavskog transnacionalnog programa DTP, raspisala Javni poziv za primenu pametnih i inovativnih rešenja.

3. Decembar 2018.

SUBVENCIJE ZA STOČNO GOVEDARSTVO VEĆE ZA 50 ODSTO

Beograd - „Naredne godine će iz državne kase za poljoprivredu biti izdvojeno skoro osam milijardi dinara više nego ove godine”, izjavio je Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović za RTS i dodao da su sredstva, između ostalog, namenjena za izgradnju skladišnih kapaciteta, sistema za navodnjavanje i protivgradnu zaštitu.

3. Decembar 2018.

KONFERENCIJA FUTURE IS NOW – KORAK U BUDUĆNOST!

IT i biznis konferencija Future is Now održaće se 6. decembra u Beogradu, u prostorijama Opera & Theatre Madlenianum, i okupiće brojne vodeće domaće i inostrane  stručnjake iz različitih oblasti, poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

3. Decembar 2018.

„ALU PLAST“ PREŠEVO: SUBVENCIJE KOORDINACIONOG TELA ZA NOVA RADNA MESTA

Bujanovac – Od 40 miliona dinara subvencija iz Koordinacionog tela za privrednike sa juga Srbije, 17,9 miliona dobilo je 8 firmi u opštini Preševo.

3. Decembar 2018.

MINISTARSTVO PRIVREDE SUFINANSIRA IZRADU PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE ZA PROJEKAT „REKONSTRUKCIJA VODOVODA U MEDVEĐI“

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić potpisao je ugovor o sufinansiranju jedinica lokalne samouprave za izradu projektno tehničke dokumentacije između opštine Medveđa i Ministarstva privrede.

3. Decembar 2018.

U BUJANOVCU OBELEŽEN SVETSKI DAN BORBE PROTIV SIDE

Bujanovac – U Pčinjskom okrugu od 1995. godine registrovano je 25 HIV pozitivnih osoba. Ove godine u okviru akcije testiranja na HIV povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side u Bujanovcu je novoregistrovano dvoje HIV nosioca. Prema rečima doktora Branislava Stojneva iz Zavoda za javno zdravlje Vranje (ZZJZ) u okrugu je do sada od ove opake bolesti preminulo 7 osoba.

3. Decembar 2018.

VLADIKA NIŠKI ARSENIJE POSETIO PORODICE SA VIŠE DECE NA TERITORIJI MEDVEĐE

Medveđa – Njegovo Preosveštenstvo Episkop niški Arsenije u pratnji služitelja drugog stepena sveštenstva Vladimira Markovića, sekretara Verskog dobrotvornog starateljstva (VDS) Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, protojereja Dalibora Stefanovića, arhijerejskog namesnika jablaničkog...

3. Decembar 2018.

SUBVENCIJE ZA 16 PRIVREDNIKA IZ BUJANOVCA, PREŠEVA I MEDVEĐE

Bujanovac – Preduzetnicima iz Bujanovca, Preševa i Medveđe u petak su u Bujanovcu uručeni ugovori o subvencijama koje dodeljuje Koordinaciono telo za jug Srbije.

«Претходна страна